Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maria24

Dziwne to forum sie zrobilo

Polecane posty

ja sie udziela na kilku topach "salych" ale tam tez raczej tak normalnie sie "nie rozmawia" tylko wyglupy sa:D a dzis poczytalam sobie troche pewien topick na ktorym w sumie "zaczynalam" pisanie na forum i troche mi sie zebralo na sentmenty:D;)

Ja ostatnio mialam z 2 lata przerwy, od poczatku, mialam swoj ulubiony topic, ale od jakiegos roku padl.. :( ten topic to istny pamietnik :D, az sie lezka w oku kreci

Tak. Wystarczy tylko porównać język wypowiedzi na początku a teraz. W przeważającej części ludzie traktują to forum jako rezerwuar swoich myśli chociaż bardziej wygląda to na kloakę.

Gość noo duzo tematów sie powtarza
ogolnie wszystko kiedys bylo inne ja tesknie za latami 90 czasy mojej beztroskiej młodości eh

Gość maria24
Wydaje mi sie ze bedzie coraz gorzej,coraz wiecej ludzi ma dostep do internetu:ocoraz młodsi maja komputery:o Zobaczycie za dwa lata srednia wieku bedzie wynosic 15lat,a tematem nr 1 bedzie czy to jest ciaza,czy on mnie kocha:o;)

eee....o kim? bo ja w sumie z pierwszych wejsc to pamieta tylko jedna osobe.. naprowadzicie mnie jakos?

setunia -> nawet ten, ktorego imienia wypowiadac nia mozna, mial klase , szaletowo-klozetowa ale zawsze ... teraz nawet mi jego brakuje

trufel -> hej , hej :D byl tu taki jeden, co zakladal setki topikow w ciagu minuty, to dzieki niemu mamy limit jedna wypowiedz na minute :D

Swinkowa i teraz sa tez podobni do niego i tez mimo wszystko potrafia zachowac sie z klasa a nie ciagle smiecic tylko;) tez mysle, ze raczej bedzie coraz gorzej, eh

Gość hmm tak tak...
marudzicie, przeciez gorzej juz byc nie moze :P

Gość ojejciuuuuuuuuuuuuuu
😍

hym taj taj ->naiwny/a ! jak pojawil sie ten, ktorego imienia wspominac nie wolno, tez tak myslalam :)

niektórzy użytkownicy znacznie zaniżają poziom swoimi, no niech będzie, wypowiedziami, które oprócz obrzydliwych epitetów i jakichś insynuacji nie mają nic do powiedzenia. Szukają tu miejsca na odreagowanie swoich życiowych frustracji i niepowodzeń. A taka forma terapii tylko szkodzi, jak widzę z perspektywy czasu.

Gość hmm tak tak...
"ten ktorego imienia wspominac nie wolno" - czy chodzi o tego wladce nastoletnich marionetek, idola imigrantow, bozyszcza lukrowanych pustakow, glownego bohatera kilkunastu topow tygodniowo?

Gość pl888
niektórzy nie podchodza poważnie do kafe i z nudów robią sobie żarty

oj chyba myslimy o innym ...... tego imienia, o ktore tobie chodzi NIE POWINNO sie wymawiac...tego o ktorego mi chodzi NIE WOLNO, po wpisaniu wyskakuje komunikat o "niedozwolonej operacji"

🖐️ czesc] czesc] :(

ja tez nie zawsze podchodze powaznie ogolnie to malo serio trktuje swiat wirtualny-zawsze staram sie dystans zacowac, ale czasami chcialabym popisac sobie tak calkiem zwyczjnie bez takiech przeginanych wglupow, co t od normy czasem odstaja:D;)

Gość hmm tak tak...
magda?

:D:D:D

Gość hmm tak tak...
rzeczywiscie, to dziala Explorer.exe - Application Error The instruction at "0x0105b1fe" referenced memory at "0x000000000". The memory could not be "read". Click on OK to terminate the program Click on CANCEL to debug the program. :(

Gość hmm tak tak...
:P🖐️🌼