Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hulaska Babcia

KRWIOMOCZ

Polecane posty

Gość hulaska Babcia

Mam obfity krwiomocz. Przeszłam serie badań, łącznie z endoskopowym badaniem pęcherza, usg wszystkiego chyba co sie da) hemoglobina mi spada a lekarze nie wiedzą co mi jes? Miał tak ktoś?

a jakie jeszcze masz objawy? mojej siostrze cos dokucza i lekarze tez nie wiedza co... :(. masz moze ciagle parcie na mocz?

Gość hulaska Babcia
nie nie mam parcia na pęcherz, czasem lekko pobolewa mnie tylko brzuch na dole, byłam też u gina - wszystko ok. Innych objawów nie mam, tylko tak sikam tą krwią... strasznie od kilku tygodni...

Gość hulaska Babcia
dzieki, najgorsze jest to że 10 tygodni temu urodziłam córcie i nie mogę brać za bardzo żadnych leków :( nie wiem juz co robić. Brałam juz 3 rózne antybiotyki i żaden nie pomógł.

Gość hulaska Babcia
no że wszystko jest ok, wogóle w usg jamy brzusznej też wszystko ok, tylko hemoglobina coraz mniejsza

a jak nerki, cukier, ciśnienie, naczynia krwionośne? Miałaś APTT?

Gość starababaaaaaa
a bylas badana pod katem kamienieni?

Gość hulaska Babcia
nerki i ciśnienie ok, cukier był 103 (czegos tam, a norma do 105) a tego czegoś na A nie miała, a co to właściwie jest??

Gość hulaska Babcia
dokładnie nie wiem bo nie rozczytam co tam lekarz nabazgrał, ale powiedział że tu wszystko jest ok, on tu nic złego nie widzi, powiedziła że "to widocznie taka infekcja pęcherza". Kamieni na pewno też w nerkach nie mam.

Gość hulaska Babcia
piszcie co wiecie na ten temat i co radzicie robić ja idę spać bo padam z nóg, tak mi niunia dała dzisiaj w kość (kolke miała)

Gość dobra noccka
dobranoc robaczki

Gość hulaska Babcia
podnoszę temat, co wiecie na ten temat???

Gość milianna
a może to przez to że jeszcze masz krwawienia poporodowe? co gin na to powiedział? spróboj wziąśc fenjal zielone tabletki rewelacyjnie działają na pęcherz

Gość hulaska Babcia
nie to nie krwawienie poporodowe. Gin mnie badał i wykluczył to. Od tej strony jest wszystko ok, usg przezpochwowe potwierdziło zę jest wszystko z macicą jajnikami itp, wszystko wporzadalu. a co to za tabletki?

Gość milianna
przepraszam nazwa tabletek to GINJAL, Preparat pochodzenia naturalnego, łatwo sprawdzic czy działa wystarcza dwie tabletki i po krzyku, mocz jak juz zrobi sie niebiesko-zielony znaczy się ze tabletka zadziałała http://www.i-apteka.pl/p/pl/6817/ginjal_x_100_tabletek.html mi wystarcza 2 tabl a biore je juz jak co 5 minut musze biegac do toalety i strasznie boli