Konkubina Andrzeja z biłgoraja 0 Napisano Marzec 4, 2008 j.w Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wrotkaqq Napisano Marzec 4, 2008 noo stara, to zapiepszaj do ksiedza bo ci terminu moze zabraknac! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konkubina Andrzeja z biłgoraja 0 Napisano Marzec 4, 2008 termin mamy juz. teraz nie wiadomo co robic dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucky me 0 Napisano Marzec 4, 2008 jakas kapela wiejska by sie przydala ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka83 0 Napisano Marzec 4, 2008 no faktycznie mozesz miec problem :O kucharke lub sale szukaj bo czas leci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konkubina Andrzeja z biłgoraja 0 Napisano Marzec 4, 2008 no i to jest pomysl. zaczniemy od kapeli. znacie cos gitarowego ? patrz co ja znalazlam http://www.youtube.com/watch?v=3xbfFAYTN-g ty sluchaj to badziew wiem ale pomysl oryginalne by bylo co ? ja bym chciala, zeby nam zagrali. Jak ty se myslisz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda* 1 Napisano Marzec 4, 2008 :O utwór bardzo gitarowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucky me 0 Napisano Marzec 4, 2008 nie no to jest niczego sobie, na pierwszy taniec sie nadaje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konkubina Andrzeja z biłgoraja 0 Napisano Marzec 4, 2008 no spoko nie ? gul, gul, gul........ la la la............. az mnie bierze do tanca :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konkubina Andrzeja z biłgoraja 0 Napisano Marzec 4, 2008 na pierwszy taniec wole romantyczne i wolne cos jak toto http://www.youtube.com/watch?v=J5yV8R39sRM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucky me 0 Napisano Marzec 4, 2008 to jest dobre, no i nasz minister wprawdzie byly ale jednak :P tam spiewa ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucky me 0 Napisano Marzec 4, 2008 nowyj nowyj nowyjjj god :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konkubina Andrzeja z biłgoraja 0 Napisano Marzec 4, 2008 odjechane co nie ? i co jak dajmy na to ta cala kapela od fula lubelskiego sie zgodzi ? co potem ? napiszcie mi liste najlepiej oks ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konkubina Andrzeja z biłgoraja 0 Napisano Marzec 4, 2008 sorówa kochane andrzejek mi sie budzi, lece coś do szamania zapodać. na kacu zawsze jest nerwus ze hejos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucky me 0 Napisano Marzec 4, 2008 spoko :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pan młodej Napisano Marzec 4, 2008 konkubina, spisz lepiej intercyzę, bo ci andriej jeszcze ciągnik zabierze !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach