Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość didodoo

uwielbiam żonatych

Polecane posty

zegnam wszystkich komiczne mam nadzieje ze na kafe nasze drogi juz sie nie spotkaja.

paaa kacia:D dzięki za umilenie popołudnia;)

"Na laptopie mi sie nie zapala i co teraz? Jaka rada? NIE!!JAKA RADA??" to tragediaaaaaaa!!!!! Wzywaj CBA!!!! a co do kaci - rozumiem, ze tego nie chcesz - boisz sie znów poczuć ten dreszczyk, przed którym się bronisz, bo Cię pociąga :P Ps i dzieki za fote, ale czerwonej bielizny nie lubie - wybacz - nie masz u mnie szans :P

ehhhhh aż żal iść do domu...:D Szacuneczek All i strzałeczka:D

Gość de.molka
a co to ma wspolnego z tym topikiem?

Gość autorka tego
topiku to wredna pojebana kurwa, dla ktorej nie ma nic swietego. Jest pusta szmata i workiem na sperme. Zapierdolic takie bure suki jak ona. Na takich ludzi mam alergie. Ona obraza KOBIETY prawdziwe kobiety, zachowujac sie w ten sposob. krowy doic suko albo obciagac pytonga koniowi a nie brac sie za zonatych. Mam nadzieje ze kiedys jakies zony sie zbiora i wpierdol Ci spuszcza prymitywna szmato.

Gość do autorki topiku...a
jesteś dotykaną w twarz obciągarą z afganistanu. ty zajebana,zgwałcona w otwór gdzie wychodzi sraka przez izraelskich śmieciarzy spierdolino .masz głos jak hamujący pociąg.. .w dodatku jesteś obsmarkaną w twarz idiotką co ogląda kreskówki dla małych dzieci, a twój pojebany ojciec zrobił cię na próbę jesteś spasioną spierdoliną co lubi się szlajać po złomowisku .ty dresiaro. jesteś picką pizganą przez bezdomne psy z gównem na mordzie .masz usta namiętne jak brzeg nocnika.. .na dodatek jesteś niedowaloną w dupsko kurwikiszką w gumofilcu ,a twój stary czyści miejskie klopy. ty jędzo .ty debilna lacho do walenia, nazistowska dupodajko obsmarkana w podniebie ty obsmarkana między oczy,skurwysyńska taryfiaro z gównem na mordzie.

Gość do autorki topiku...a
zamiast do zjeżdzalni, starzy ffrzoocali cię do zsypoo na śmieci!! żeby ci matka do oczoo nashczała! podczas porodoo lekarz ciągnął cię za doopę ,bo myślał że to głoffa!! żeby ci matka chrzestna do oczoo nashczała! żeby ci matka do oczoo nasikała!!! niech ci kał da popalić! spierdoliłaś z ffiadra podczas skrobanki! żeby cię pies ff mordę ffyjebał!!! ty pizdołazko!!! ty lesbo!

Gość do autorki topiku .........
jesteś pałą rozepchaną ff poopshtala ff goomofilcoo! jesteś gffałconą przez ministranta pindą co śmierdzi guffnem,a tffooj stary czyści miejskie klopy! jesteś zrytą, niedokochaną ff doopsko przez stado spoconyh moorzynoof lafiryndą ff goomofilcoo!!! jak byłaś mała to na goofno moofiłaś papoo! ty pokoorffiona doopo co ogląda kresqffki dla małych dzieci! ty ffymiętoshona przez stado knooruff łamago z guffnem na mordzie!! jesteś ffydmoochaną ff otffoor gdzie ffychodzą stolce przez magiczne bobry ścierą z bazaroo! jesteś obrzyganą między dydki dziffką co się baffi z goomisiami a tffoja mama to całkiem przystojna mężczyzna! niech tffoją starą ffyroocha najbroodniejshy pies ffe ffsi,ty grooba jak śffinia skejtoofo ff goomiakach! nadajesh się do loompeksoo...na dodatek jesteś ospermioną ff otffoor gdzie ffychodzi koopa pashczoorą z kija moorzyna, a tffooj stary złamał sobie kootasa jak roochał tffoją starą!!