Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aparatka cyfrowa

Jaka cyfrówka?

Polecane posty

Gość Aparatka cyfrowa

Kupiliśmy aparat cyfrowy HP(nie pamietam modelu) i jutro jade go oddać. Okazał się bardzo prądożerny. Jest na zwykle paluszki. Nie zależnie czy włożylibyśmy baterie alkaiczne czy zwykle paluszki nie wytrzymuje nawet 10 zdjęć. Chcemy kupic nowy tak do 250 zl. Mozecie jakis polecic?

Gość za 250 zł to kupisz zabawkę a
nie aparat🖐️

Gość gdgfg
jezuuuuuu:O BO O APARATU KUPUJE SIE AKUMULATORKI KTORE WYGLADAJA TAK SAMO JKA BATERIE ALUSZKI. nie no to prowokacja na bank :O

Gość gdgfg
myslisz ze inny aparat na paluszkach wytrzyma 500zdjec? hahahahahahaahhaaaaaa

no i akumulatorki porządne jakieś 2500 czy 2700 sanyo, energizer lub gp niklowo wodorkowe

Gość jabadaba sru
Na paluszki aparaty nie ś azłe, nikony niektóre sa na paluszki i naprawde duzo wytrzymuja , moze ten aparat ma jakąs wade , ale liepiej dopłać i kup coś innego

Gość Aparatka cyfrowa
To nie zadna wkręta:/ serio pytam. Wiem ze na paluszkach i alakicznyc nie wytrzymaja tyle co na akumulatorkach. Dlatego pytam jaki aparat polecacie. coś z tych bardziej energooszczednych.

Gość Aparatka cyfrowa
Znajoma tesciowej miala aparat na baterie i tez robil to samo co nasz, kupila akumulatorki i robi po 15 zdjec a zeby cale sie naladowały (akumulatorki) to podlaczone musza byc na cala noc...

albo macie zdupione aparaty albo kiepskie akumulatorki albo nie potraficie ich naładować :o🖐️

Gość bo HP takie są
ale robią dość ładne zdjęcia..... ja mam teraz olimpusa z akumulatorkiem wbudowanym- takim płaskim i śmiało mogę 300 fotek cyknąć bez ładowania..... ostatnio na tygodniowy wyjazd na narty nawet ładowarki nie braliśmy hi hi a żeby zrobić dobrą fotkę, to musisz zwrócić uwagę na obiektyw, jest ważniejszy niż matryca!

Gość bo HP takie są
aha..... a akumulatorki trzeba sformatowac przed użyciem inaczej będą się bardzo szybko rozładowywały! polega to całkowitym rozłądowaniu.....naładowaniu do pełna i znó całkowitym rozładowaniu.... !bez doładowywania!..... najlepiej zrobić tak ze 3 razy.....

Gość jabadaba sru
Hewlett Packard to ja moge kupić komputer, laptop, palmtop,monitor,drukarke skaner, ale nie aparat :-( nigdy nie byli w tym dobrzy

Gość Aparatka cyfrowa
A jakiego olimpusa amsz?

Gość Aparatka cyfrowa
A jaki aparat z wbudowanm akumulatorkiem jest godny polecenia? I tez zeby ne był za drogi...

Gość Aparatka cyfrowa
a jak sformatowac akumulatorki ? Komendą "format c:" czy pod Windowsem ?

Gość ta najgorsza..
ja polecam canona, ale do 250 zł..? :// wez lepiej zaoszczedz troche i kup sobie któregos z canonów power shot, lub np canona s3 ( tyle ze on jest na 4 "paluszki" a nie na 2) i oczywiscie akumulatorki! np energizera- ja mam i trzymają bardzo długo

Gość ta najgorsza..
Co prawda takie tanie aparaty robia nieostre lekko zdjęcia, ale jak ktos niedowidzi to mu nie będzie przeszkadzać

Gość ta najgorsza..
nie podszywaj się głąbie;)

Gość Johnny83
Lepiej dołóż trochę i kup Nikona Coolpix L11, lub chociaż Coolpix L10. Ja mam model L11 i jest to bardzo dbry aparat za tę cenę (kosztue poniżej 400 zł). Odpuść sobie hp i wszystkie aparaty które mają matrycę poniżej 5-6mln pikseli bo robią słabe zdjęcia.

Gość Johnny83
Chociaż jak niedowidzisz to każda plastikowa aparata bedzie dla ciebie dobra

Gość ta najgorsza..
No i co zrobiłaś z tym aparatem ? Nie sądze aby ci przyjeli zwrot towaru, bo teraz nie ma takiego prawa. Musisz sie z nim męczyć albo sprzedac za grosze na Allegro

Odświeżam temat ponieważ w niedługim czasie zamierzam kupić sobie jakąś cyfrówkę ale już lepszą (nie lustrzankę ale z wymienialnymi obiektywami). No i rozważam różne firmy. Na pewno nie bee kupowała aparatu, który ładowany jest za pomocą baterii bo to jednak jak widać - nie jest udana inwestycja. Na ten moment to jednak akumulatorki sa najlepsze. Ale wracając do modelu aparatu: http://magicznaplaneta.pl/dzial/foto/kategoria/?id=90=115712