Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krwawa Mańka

Klub -niespokojnych dusz..

Polecane posty

Jeśli ktoś czuje ,że jest takim niespokojnym duchem jak ja to zapraszam. Ciągle mnie nosi ,nie usiedzę w domu jednego dnia,męczy mnie szara codzienność lubię adrenalinę,przygody -niestety marzenia to jedno a obowiązki to drugie...

Gość Pieprzona dziadówa
hehehe ja podobnie:)Ale prócz tego wierze ze spotkam 2 połówke bedąc mężatką :O

Kiedyś spotkałam swoją połówkę ,byliśmy przyjaciółmi przez ponad 10 lat ,trochę więcej niż przyjaciółmi potem nasze drogi sie rozeszły i od tamtej pory trafiam jak kula w płot.

Gość Psełdonim
Mogę dołączyć? Wprawdzie nie posiadam charleja i nie mam na co wyrywać kobiety ale jestem bardzo niespokojny.

Pierwszy raz wyszłam za maż mając 20 lat za Harleyowca po dwóch latach rozwiedliśmy sie teraz żyję w drugim związku od 8 lat na swój sposób kocham mojego męża , spokojny informatyk ale życie jest strasznie monotonne ,nigdy mnie niczym nie zaskoczył,ta rutyna mnie zabija dom ,dzieci codziennie to samo...

Hm znajde.Ale jak na razie trafiam na gówniarzy z fantazją(niestety nie o taką -jaką mi chodzi.)

Niestety tak sami gówniarze, bo im sie wydaje ze jak mężatka i szalona to tylko bzzz :P A ja wiem czego chce i do tego bedę dążyć.Bo nie zrezygnuje ze swoich marzeń.NIGDY

:( ide do pracy..Buzka dla wszystkich niespokojnych dusz i wariatów ;)

Hejka... Ja też się zapisuję ! jakimś cudem dałam się \"złapać\" w szarą codzienność, obowiązki bycia matką i żoną...ale rogata dusza została uspiona tylko na \"chwilę\"... dzięki za pomysłowy topic...oj, zapiszę Wam wszystkie kartki...hihi pozdrawiam...

Też zostałam wkręcona w trybiku codzienności ,ale wierze ze gdy dzieci podrosną spełnię swoje marzenia.