Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krwawa Mańka

Klub -niespokojnych dusz..

Polecane posty

Taaaaaaaaa wielki;).Masz topikow kilka nowych widzialam?Fajnie:)Jak tam swieta?juz po robocie?

Pedze sie ogarnac troche,dzieci wreszcie zasnely to mam chwile dla siebie.Czasem tak daja popalic ze glowa mala;).Spokojnej nocy Mania🌻.I nie zamartwiaj sie slonce:).Czasami jest tak ze powoli samo sie wszystko uklada.A ty jestes silna kobieta i na pewno dasz rade ze wszystkim,cokolwiek by to bylo:).Buziaki😘,do jutra!!

Gość LOVE LIKE BLOOD
Hi folks..! mnie to chyba nikt nie przebije w stylu życia: sex, drugs, rock'n'roll, żyj szybko, kochaj mocno itd.. feel this: mam 36 lat, nie mam dzieci, nie jestem i nie byłam mężatką- z wyboru. żyję jak małolata,właściwie to nie mogę wprost, nawet jakbym chciała, wyjść z młodości. tkwię w tym czy mi się to podoba czy nie! OUTSIDER FOREVER! :-D nigdy nie przejmowałam się problemem samotności, bo raczej zawsze się mną interesowali faceci i nigdy nie udało mi się być długo singlem. uchodzę za atrakcyjną laske, nawet jak trochę przytyję i zarywają mnie małolaci. zresztą zawsze miałam młodszych chłopaków, nawet i 10 lat :-0 i zdarzało mi się też takich zostawiać. chodzę na imprezy do miejsc, gdzie grają moją muzyke: gothic dark i z zupełnie innej beczki drum'n'bass i techno trance, które kocham tańczyć. uwielbiam też koncerty i kilkudniowe festiwale muzyczne, na które się wybieram nawet samolotem, tak są daleko. lubię drugs od czasu do czasu. raczej te energetyczne ;-) nigdy nie czuję się nieswojo na wszelkich party, choćby dlatego, że dają mi góra 25 lat :-0 no i całe szczęście ludzie z biegiem czasu olewają konwencje i bawią się tam, gdzie im pasuje bez względu na wiek, szczególnie bez kompleksów poza granicami PL :-p mam chłopaka od roku, jest 5 lat młodszy, jestem zakochana i on....prosi, abym za niego wyszła i chce nawet od zaraz zrobić mi baby....l wiecie co..? po raz pierwszy nie reaguję irytacją. poza tym czas leci. nawet dla tak rock'and'rollowej girl jak ja :'-( ;-)

Gość te harlekiny
współczujemy Ci i pochylamy się nad toba

To ma być szaleństwo??????????No proszę cię!Jaka to sztuka bawić się,czuć młodo ,olewać konwenanse jak się nie ma męża i dzieci?!Wez wyobraz sobie laskę,która ma dzieciaki ,faceta,tysiąc obowiązków i zmartwień na dzień a i tak potrafi czuć się młodo,bawić się lepiej niż nie jeden małolat i być niezłym kąskiem dla facetów młodszych i nie tylko........To dopiero jest życie:):):):)

Gość te harlekiny
te dragi to szaleństwo zawęziła tytuł do nich

Gość DORIAN.
No sorry, ja tam wole taki kasek jak ta panna 36 letnia ktora umie sie bawic i pewnie sexy niunia jest niz dzieciate i mezatki.Jak kobieta ma meza i dzieci i chce sie jej szalec to bardzo mi przykro ale to suka co sie nie szanuje a cale jej szalenstwo sprowadza sie do tego jakby tu wyczaic gacha.Jednym slowem porazka.Obym tylko na taka jak te z was mezatki nie trafil.Nawet na jednorazowa przygode ha ha!

Gość mlodaaaa
tez mi szalenstwo wymieniac sie wrzutami ze starymi hitami na necie i pocieszac sie ze majac meza i dzieci jest sie smakowitym kaskiem dla jakichs tam facetow! :-0 Moja mama jest mloda i atrakcyjna ale gdyby miala mi rzucac takimi tekstami jak te mezatki to bym miala zapedy aby ciac zyly z rozpaczy :-0 zejdzcie na ziemie starsze panie macie mezow i jestescie dzieciate. Nie poszalejecie juz! :-p