Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chętna mężatka

nie lubie seksu

Polecane posty

Gość nie chętna mężatka
w zasadzie tak...nigdy nie było tak, zebym jakos specjalnie sama miała ochotę...bez wzgledu na partnera...ale nie jestem lesbijką

a szukalas w necie czegos na ten temat? Możliwe ze to tylko zmeczenie i poprostu odechciewa ci sie seksu albo powodowane to jest monotonia w łózku moze jakis aafrodyzjak kup i witaminki dla kobiet.

Gość nie chętna mężatka
to trwa zbyt długo, by było to zmęczenie....a róznysz sztuczek, trików juz próbowałam, nie potrafie sie przekonać do seksu...niestety... :(

Powinnas chyba skonsultowac to z jakims lekarzem o ile chcesz zeby to sie zmienilo, facet bez seksu dlugo nie wytrzyma bez wzgledu na to czy jest wyrozumialy czy nie .

Gość nie chętna mężatka
wiem, masz racje...ale nie pokonam tego wstydu, żeby isc z tym do lekarza :(

Kobieto a czego ty sie wstydzisz??????? przeciez lekarze wlasnie od tego są nikt nie bedzie sie z ciebie smial ani nic glupiego ci gadal, nie martw sie i idz do niego jak najszybciej no chyba ze chcesz stracic faceta?

Gość przerywam zani zaczne
ja nie lubie jak facet jest we mnie... :( a cala reszte lubie probowalismy roznych pozycji ale nic, no chyba ze jestem pijana :(

Gość babay
ja nigdy nie robie tego czego nie lubie

Gość przerywam zanim zaczne
najgorsze jest to ze czasem chce zeby we mnie wszedl ale pozniej juz chce zeby wyszedl ( po chwili) :( :( :( co robic???

Gość chyba zemną cos nie tak
witam ja też mam problem ale nie wiem czy sobą czy z mężem , jestem po ślubie 10 lat a mam dopiero 29 wiosenek , na początku było super ,wiadomo małe zgryźliwości ale co tam doszły dzieci aż 4.ale od 4 lat mąż sie zmienił zaczął zmuszać mnie do sex u oralnego do brania do buzi , podczas sex u aż się trzęsie jak osika ,jak się nie zgadzam na to co chce.kiedyś była taka sytuacja że woził mnie siłą płakałam a on nic, aż miałam dość i znalazłam dobrego znajomego który wspierał mnie .aż mąż sie uspokoił.aż do niedawna znowu się zaczęło . kocham go ale nie nawadze z nim sex u, bo mnie nie szanuje w łózko.a tym bardziej on ma na oku tylko kolegów nawet w dzień nie interesuje go dom i dzieci ,całe dnie jestem sama w domu z dziećmi, tylko w nocy mnie widzi i w dodatku traktuje mnie jak dziwkę.

próbowałam rozmów pomagało to na chwilkę mówił ze jestem inna że inne osoby tak teraz uprawiają sex tylko zemną coś nie tak,

Gość powiem bardzo krótko
zrób mu tego francuza

lubiłam sex ale czuły a nie że całą renke wsadzi mi w krocze

Gość a czy ty kobito
lubisz miec lizana cipke jeżeli tak to czemu nie chcesz dac tego partnerowi chyba,że jest brudasem i się nie myje!! przemysl to