Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajajajj

Jak rozpoznac typowego goscia, ktory, tylko mysli jak przeleciec panne od

Polecane posty

Gość jajajajajj

.....od normalnego chlopaka, ktoremu na wszystkim zalezy w tym na sexie rowniez.

Gość sjkk
nie odroznisz tak sie kamuflują dranie

a własnie że rozróżnisz ;) zwróć uwage jak z tobą rozmawia, czy traktuje cie przedmiotowo, czy też jest ciekawy twojej duszy

Gość jajajajajj
no wlasnie mialam ostatnio takie wazenie, ze jemu poprostu zalezy na mnie, uczucie, ktorego dawno nie odczuwalam, a nawet wieksze, z tym, ze............ moze to ja tylko tak chce myslec? Chcial sie od razu ze mna kochac... i dlatego nie wiem, jak mam go rozumiec. Czy to mozliwe, ze jednak chce mnie tylko przeleciec?

Alez ja jestem ciekawy duszy, co nie oznacza, ze będę zainteresowany tzw: poważnym związkiem z konsekwencjami prawnymi. To nie ma nic do rzeczy. Po prostu kamuflujemy się ;)

Gość jajajajajj
frrk-09 :O

Gość jajajajajj
a jesli facet przedstawia sie z jaknajlepszej strony, nie podrywa mnei typowymi tekxtami, jaka to ja pikna jestem i tp od ktorych czlowiekowi niedobrze sie robi ale... moze to szczere jest?

Gość dkdkalalla
Może jest szczere, ale żeby ocenić trzeba na to czasu.

Gość kwass
To może znaczyć , że jest wprawnym graczem :).- istnieje szansa, ze nie rozczaruje jako kochanek, wiec przynajmniej będzie jakaś przyjemność i wesołe wspomnienia w razie czego :P.

Gość jajajajajj
w sumie to ja juz w lozki z nim wyladowalam:O tyle, ze sexu nie bylo, ani wiele pieszczot... :O

"tudzież nasickał - ani chybi, zależy mu na tobie a nie na seksie z tobą" :D :D :D ależ wyrafinowane rozumowanie! Przenikliwość godna analityków Mossadu. Już nie raz tu opisywano mężczyzn, którzy są niezwykle cierpliwi, jednocześnie "czekając" na seks od kilku kobiet :D albo przypadki nieśmiałych, co się dopiero wyrabiają.

Gość a ja popatrze na to inaczej
rozróżnisz Tylko nie "gościa" ale swoje zachowanie. Jeśli zachowujesz się jak panna do przelecenia - przelecą, jeśli jak osoba z klasą - tak będziesz traktowana. bolesne - ale prawdziwe

Gość kwass
To przelecą Cię jak pannę z klasą. Z fasonem hihi :).

A potrm okazuje się że przelatywana była przelatującą. :) I boli duma

poza tym, zawsze lepiej być przelecianym z klasą i fasonem, niż byle jak :) prawda? :)

Gość jajajajajj
w sumie to prawie sie oddalam.... ale niedokonca:O w sumie niewiele brakowalo, troche naciskal, lecz gdy zamkenlam oczy, on powiedzial, zebym patrzyla, a ja, ze "nie" to przerwal. i jak to rozumiec? moze mu zalezec?

lubi jak kobieta patrzy, po prostu :)

Gość jajajajajj
ok, wiec jednak sprobuje poczekac, tylko nie wiem czy jest sens....

Gość kwass
Lubi? Chyba nie może bez tego :P.

Gość jajajajajj
oj moglby, moglby.. jakby chcial:P

Gość jajajajajj
no tak ale ja nie znam dobrze jego a co mowic jego znajomych;)

Gość jajajajajj
przyznam sie, ze wypiłam jego spermę ale bez satysfakcji :(

Gość jajajajajj
podszywaczom, rowneiz mowimy "nie" ;)

Gość władzio PKB
Najlepiej spytaj go poprostu: Słuchaj facet czy ty mnie chcesz przelecieć tylko czy wiążesz ze mną dalszą swoją przyszłość!! Krótko i na temat!!! Ja teraz jak poznawałbym dziewczynę, to napewno w przeciągu tygodnia czasu zapytałbym się poprostu czy lubi sex. Bo ja z kolei spotykałem się z dziewczyną - teraz moją żoną - ponad 6,5 roku bez seku, do ślubu. Niechciał kochać się do ślub, ja ze ją szanowałem, wytrzymałem tyle. A co ciekawe okazało się po ślubie,m że sex ją nie pociąga sam w sobie. I tyle z tego mam. Żonę, z którą praktycznie nie mam żadnej satysfakcji z sexu.

Gość jajajajajj
wladzio PKB to troszke przykre, zwlaszcza, ze jestescie malzenstwem, dlatego niebardzo rozumiem, jak mozna w takim przypadku mowic, "sam sex" bo przecie to juz nie tylko sex, ale i Ty i Ona i Twoje tez uczucia, pragnienia... cos co powinno sie wypelniac. Ty cos i Ona cos. Niestety, zycie.. nie jest sprawiedliwe. Pewnie sie Go pytam albo.. no okaze sie co ja zrobie, sama nie wiem do konca;) Tylko nie chcialabym tego tez przepuscic:) bo... tak;)

Gość jajajajajj
konsekwentnie mówię nie wszystkim mężczyznom z czego jestem znana na osiedlu :)

Gość jajajajajj
ignor dla podszywaczy;P

Gość dkdkalalla
Sorry, frk-09 Einsteinie, ale tak to działa. Kobiety, zwłaszcza młode, są nieziemsko głupie, wystarczy im trochę słodkich słówek i i juz im sie wydaje że to wielka miłość, a jak "wielka miłość" to takie są współczesne standardy wylansowane juz w gimnazjum, ze ląduje się w łóżku z byle napalonym gówniarzem. Trzeba mieć trochę więcej lat, żeby zrozumieć, że nie warto najpierw o poznanie się i jakaś więź i może nie koniecznie trzeba to poznanie rozpoczynać od dupy strony. A facet, który potrafi tylko o jednym i nie potrafi rąk przy sobie utrzymać, to a) gówniarz, b) napalony dupek. Jednio i drugie jakoś nie najlepiej wróży związkowi.

Gość jajajajajj
dkdkalalla sorry ale ja sie tak szybko nie zakochuje. :P To fakt, ze bardzo podoba mi sie... :) ale milosc brak. Moze z czasem ale ja az tak daleko nie wychodze w przyszlosc; P Czesc.

Gość eee tam pieprzenie
mój facet od drugiej randki nie potrafił łap utrzymać przy sobie i od czterech lat myśli o mnie poważnie z czego dwa jako mój mąż :) tu nie ma reguły zwyczajna loteria jak to w życiu