Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maniurka

prosze o pomoc!!!

Polecane posty

Mam od jakiegos czasu problem ktory strasznie mnie przerazil. Mowiac nie fachowo wystaje mi z odbytu taki \"dzyndzelek\" o dlugosci jakiegos centymetra i w kolorze skory, raczej nie sprawia bolu i nie mam zadnych krwawien. Wiem ze powinnam udac sie do proktologa ale zanim to zrobie chcialabym sie dowiedziec co to mogloby byv bo strasznie sie martwie. Pomozcie!!!

Gość HEMOROIDY ale one bolą hmm

no wlasnie hemoroidy bola wiec to mozna chyba wykluczyc, na poczatku myslalam ze to moze byc szczelina odbytu z guzkiem wartowniczym ale nie odczuwam raczej bolu ani nie mam krwawien. czy mozna miec szczeline ktora nie jest bolesna i nie krwawi?

no wlasnie hemoroidy bola wiec to mozna chyba wykluczyc, na poczatku myslalam ze to moze byc szczelina odbytu z guzkiem wartowniczym ale nie odczuwam raczej bolu ani nie mam krwawien. czy mozna miec szczeline ktora nie jest bolesna i nie krwawi?

Gość ojejujujujuju
jest jeszcze cos takiego jak wypadniecie odbytu...

Gość dkdkalalla
Powiedz dziewczę, na co czekasz z tą wizytą u lekarza, aż będziesz mieć przerzuty????? Głupota ludzka nie zna granic.

Gość pyszałek
mnie nie bolą a je mam,po twoim opisie stawiam na h....

a mial ktos z was cos podobnego? nie moge nigdzie znalezc fotek z chorobami odbytu gdybym zobaczyla cos podobnego to moze bym wiedziala co mi dolega ale wybieram sie jak najszybciej do lekarza

Gość poczytaj o kłykcinach
kłykciny kończyste, a tak w ogole to radziłbym udac sie do lekarza

Gość liki
Domyślam się, że możesz mieć po prostu polip. Nic nie boli, wygląda jak przedłużenie wewnętrznej skóry i zrobił się sam, po prostu ot tak bez niczego. Idź do proktologa chirurga. Ja miałam takie coś po porodzie i zrobiło mi się to od trony pochwy. Dostałam znieczulenie ogólne, zasnęłam, wycięli laserem i po pół godzinie wyszłam z kliniki. Jak weszłam, tak wyszłam. Żadnego śladu poza brakiem tego, co nie powinno być i żadnych odczuciem bólu. Rzekłabym, jak ręką odjął. Skierowanie miałam od mojego ginekologa do prywatnej kliniki, ale na to jest refuntacja. Więc myślę że w Twoim przypadku będzie tak samo, tylko inny lekarz Ci pomoże. Nie ma co się martwić, ale też nie ma na co czekać aż urośnie większe.

nie nie to na pewno nie klykciny! ojjej jak to okropnie wyglada wlasnie znalazlam na necie zdjecia tej choroby fujj!!! u mnie to jest tylko jeden jak juz wczesniej wspomnialam \"dzyndzelek\" ktory wystaje z wnetrza odbytu

Gość to pewnie racysko

wiec do proktologa musze miec skierowanie? mam najpierw isc do ginekologa aby je dostac?

wiec jak z tym skierowaniem? i czy proktolog a chirurg proktolog to dwoch innych lekarzy?