Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie materialistka

UBIOR FACETA.Czy jest dla Was wazny kobiety?

Polecane posty

Gość nie materialistka
ale on te swoje straszne rzeczy (stare) pielegnuje, dba o nie , sklada w kostke i jest dumny z tego ze sa w tak dobrym stanie...

Gość poradniaaaa
dla mnie to zakrawa na poczatki starokawalerstwa....:O

trzeba mu poprostu powiedzieć, że one już nie są modne :) Jak będzieci w jakimś centrum handlowym to zachwycaj sie ubraniami dla facetów, zrozu ie ze wolisz bardziej "nowoczesny" styl i jeżeli mu na Tobie zależy będzie chciał się zmienić :)

Gość nie materialistka
no wlasnie...okaze sie czy mu zalezy... bo wydaje sie ze ubior nie jest istotny...ale w momencie gdy staje sie to juz obciachowe...jednak liczy sie to jak ktos wyglada,jak sie ubiera...

oczywiście że sie liczy. mój poprzedni związek rozpadł się przede wszystkim z powodu takiego, iż mój facet przestał mi się podobać... nie dbał o sieibe, o swój wygląd, ubierał i zachowywał się jak sierota :O niestety wygląd ma znaczenie chociaż tak nie powinno być :(

Delicious ja mam takie same mysli! zastanawiam sie czy to rzucic...ale facet ogolnie jest fajny,cieply, inteligentny....sama nie wiem.

Gość nie materialistka
On ma duzo dobrych cech...ale tez duzo dziwnych nalecialosci...ale glownie ten ubior... facet jest inteligentny, wyglad rowniez ok, osobowosciowo fajny...

Gość rozumiem aż za dobrze
Niestety ;(. I serio facet może ubierać się tak że obciach iść z nim przez ulicę. Ja mojemu sama kupiłam kilka ciuchów i przynajmniej dobrze w nich wygląda.

Penelopa -> mój tez był ciepły, miły ... bałam sie odejśc, bo bałam się że nie znajde takiego drugiego dobrego człowieka ... jednak zdecydowałam się ... i jestem szczęśliwa z tego powodu, mam mężczyzne którego kocham i którego nie oddałabym za żadne skarby świata :)

jakby tego było mało mój były był niezbyt urodziwy, nosił okulary i był niski :( ... wszystko było na nie, tylko charakter w nim mi się podobał ... ale co z tego skoro żeby miłość była prawdziwa potrzeba pasji i pożądania ? :)

Gość nie materialistka
dobrze ze mnie rozumiecie...i dokladnie czasem obciach z nim gdzies wyjsc:O bo ubierze sie jak 50latek a nie mlody facet:O

Gość nie materialistka
Delicious czyli w sumie dlatego zrecygnowalas.....eeeehhh..poczekam na rozwoj sytuacji, dam mu szanse. Wiecie...temat jest delikatny, nie chce przegiac...

ja z moim przez ponad rok czasu nigdzie nie wychodziłam :( no może od czasu do czasu na jakąś kolacje, na obiad, do pubu .. ale imprezy? spotkania ze znajomymi? :O nieee :O

Gość i kobiety nie patrzą na wyglad
żenada:O

Wazne jest zadać sobie pytanie : Pociąga Cie ten facet? Podoba Ci się? nie patrz na ubiór, tylko na wygląd :) i odpowiedz na to pytanie :) Ubior mozna zmienić, wyglądu nie :P

Gość nosił okulary
straszne!!!!!! Ja też bym sie z okularnikiem nie pokazała - normalnie, jaki wstyd!!!! :D:D:D

Gość rozumiem aż za dobrze
Jaka żenada, proste że kobiety patrzą na wygląd. Natomiast panowie też powinni czesem popatrzeć na to jak sami wyglądają a nie tylho oglądać się za dziewczynami.

nie mówie że okularnicy są źli, sama mam mnóstwo znajomych którzy noszą okulary, a pomimo tego mają powodzenie jak mało kto :)

Gość Misiuniaaaa *
E, no wiecie, nie chce mieć cyhłopa, co się ubiera jak mój tata który ma 70 lat ... Musi byc schludny, ale umiarkowanie ... Poprostu musi być troche taki jak mi sie podoba, ale nie specialnie ...

Ja zawsze wkładam takie spodnie aby mój naganiacz był właściwie wyeskponowany :)