Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to boli

Depilacja woskiem okolic bikini-boli? na jaki czas?

Polecane posty

Gość czy to boli

Jak dlugo wloski nie odrastaja i czy jest to jakis wyjatkowy bol?

Gość bardzo boli i
ja praktycznie po tyg mialam juz krostki i wyrastajace wloski.... ale najgorsze sa te krosty... nie pomaga peeling... jest na to jakas rada??

Gość czy to boli
bo szczerze mowiac po zwyklej maszynce po dwoch dniach juz wyrastaja, a nie mam zamiaru co dwa dni sie kaleczyc(nie doslownie), ale chodzicie do kosmetyczki czy same kupujecie wosk, jezeli tak to jaki?

Gość czy to boli
up to juz wszytskie wypowiedzi na zadany temat??wypowiedzcie sie

myślałam że razem z woskiem zdzieram sobie skóre!! Darłam gębe jak jakaś nienormalna. Ból na maksa!!!!! Ale faktem jest, że 3 tygodnie gładko

Gość gść 28
Najlepsza jest natrualna depilacja Od kilku lat stosuję depilację cukrową. Nie mam żadnych problemów z wrastającymi włoskami i bliznami. Najpierw kupowałam gotową pastę cukrową, ale taka domowa jest jeszcze lepsza. Tutaj to fajnie opisali http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość Mirka 25
Moja siostra miała depilację laserową, i to był właśnie Vectus. sama byłam pod wrażeniem efektu. po jednym zabiegu było widac efekt. Było w sumie bezbolesne. To jest bardzo nowoczesny sprzęt. poczytajcie o nim, ma super recenzje.

Gość TrustMe 26
Moja koleżanka miała depilację laserową, o ile pamiętam, to wybrała laser Palomar Vectus . Jest ogromnie zachwycona. Sama byłam zachwycona rezultatem. Już po pierwszym zabiegu widać było efekty działania lasera. To był świetny wybór. Skóra po depilacji nie była poparzona. Mega rezultat. Jeżeli myślicie o depilacji laserowej, to naprawdę polecam. www.eportal.com.pl/zdrowie-i-uroda/metody-usuwania-owlosienia-depilacja-woskiem-depilacja-laserowa/