Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aalijaa

farba

Polecane posty

ja ci osobiscie odradzam samej sobie farbowac wlosy a zreszta te farby sa bardzo nie trwale

Gość milianna
ja robiłam tym własnie odcieniem wyszło jak na zdjeciu a mam takie ciemniejsze włsy :) ja polecam trzyma sie idealnie ;)

biorac pod uwage wypowiedz mojej poprzedniczki-trudno mi w to uwierzyc bo z racji zawodu wiem cos wiecej na ten temat ale decyzja nalezy do ciebie jak chcesz to ryzykuj

Gość karineka
milianna: mam do Ciebie pytanie, możesz mi powiedzieć jaki miałaś kolor wyjściowy??? I czy miałaś naturalne włosy czy wcześniej je farbowałaś na ciemno?? Ja mam ciemny brąz i chciałabym rozjaśnić ale nie wiem czy ta farba mi chwyci, dawno już nie farbowałam, z góry dzięki za odp. pzdr

Gość czy to boli
ja nim malowalam,ale wyszedl zielonkawy, z blondu

Gość aalijaa
jak narazie zrobie sobie jedno pasemko pdo spodem i zobaczymy jaki bedzie efekt marzy mi sie jasneijszy kolor jezeli nie wyjdzie to bede miala dalej ciemny braz i do takeigo wroce

Gość karineka
koniecznie daj znac jak Ci poszło, bo też mam podobne marzenia do Twojego:) i kolor włosów taki jak Ty:)

Gość no jak to co
lola polec jakas odbra farbe, platynowy blond. please

Gość aalijaa
nie ma sprawy to tez zalezy od pigmentu wlosow mmoje np wogole nie lapia czerni kruczej

wiem ze to moze banalnie zabrzmi ale najlepsze farby maja tylko profesjonalne zaklady fryzjerskie wiec nie bede ci polecac zadnej ze sklepu,a zreszta nie wiem jaki kolor masz obecnie wiec nie wiem co ci doradzic

Gość no jak to co
mam blond ale moje naturalne (czyli odrosty:/ ) to ciemny blond albo braz zawsze przy skorze mam zolty odcien :( nie mam kasy na fryca. moze znasz jakas najlepsza ktora moge kupic w sklepie. polecali mi loreala ale i ta do dupy

Nie ma szans zeby takim kolorem rozjasnic ciemne wlosy. W najlepszym wypadku nie bedzie nic widac. Sama mialam ciemne wlosy i zeby je rozjasnic musialam uzyc dosyc jasnej fakrby zeby w ogole rozjasnila chociaz o 2-3 tony. A z tym kolorem o ktorym piszesz to akurat mam fatallne doswiadczenia bo idąc dokładnie tym samym tokiem myslenia co Ty, zalatwiłam sobie wlosy na prawie czarny kolor mimo ze wyjsciowe mialam sredni brąz. pozdrawiam.

Gość karineka
nigdy nie miałam czarnych włosów to nie wiem czy by mi złapały ale mam b ciepły odcień brązu, ale tak mi sie marzy jaśniutki brązik:) ale nie chce isc do fryzjera, dawno nie robiłam koloru także mam na maxa wypłukane włosy to może jest szansa, że choć trochę się podjaśnią, właściwie to mam tylko jedną farbę, warstwe na włosach to nie jest chyba aż tak źle;) Widze na ulicy dużo dziewczyn ma taki kolor jak mi się marzy, chyba będę musiała zaczepić jak spotkam taki kolor włosow, czym robi:)

a ja ma pytanie do Loli, czy jesli rozjasniam wlosy od jakiegos czasu to moj wlasny kolor bedzie coraz bardziej ciemniec? slyszalam, ze w ten sposob wlosy bronia sie przed rozjasnianiem. nie chce aby odrosty byly coraz bardziej widoczne.. i jaka profesjonalna farbe jestes w stanie mi polecic aby uzyskac odcien jasnej, mlecznej czekolady.

Gość crazy boogie tez to slyszalam
i z mojego doswiadczenia niestety tak jest :/