Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

damiandak

pracownicy TP

Polecane posty

a może dziwnym niewyjaśnionym trafem znajdzie sie ktos kto właśnie pracuje w TP w całej POLSCE??? serdecznie pozdrawiam i zapraszam do dyskusji:P:P

Gość no sa

Gość zdziwionaaaaa
kto podpowie jakieś info co do podawania numerów na różnych serwisach tepe?? np na banku danych bądź miejskiej

ooo nie spodziewałem się jakih informacji zdziwionnaa ...co do numerów komórkowych?? różnie to jest na różnych serwisach napisz o jakie numery ci chodzi pozdrawiam osobę \"no są\"

Gość do damiandaka
pracujesz w TP, tak? to powiedz mi dlaczego nie mogę zmienić nr tel jeżeli przeszłam z TP do NETII????:O

zresztą poczekaj do jutra dopytam i wszystko bedziesz miała jak na dłoni:P pozdrawiam

dziekuję za cierpliwość:P:) nie ma żadnych problemów ze zmianą numerów połącz się z numerem Biura Obsługi Klienta 0801 802 803 BOK Netia - dla dzwoniących z telefonów komórkowych 022 711 87 87 Netia - Biuro Numerów 0801 801 913 życze powodzenia!!!

Gość niestety w TP
ze wszystkim sa problemy... :-O

Gość niestety....
najpierw kilka lat o przeniesienie numeru tel (przeprowadzka z jednego konca miasta na drugi), potem okazalo sie ze nie ma takiej mozliwosci, wniosek o zalozenie nowego numeru. po calych kilku latach mamy telefon stacjonarny!! brawo dla TP, za to tel jest na fale radiowe i przy gorszej pogodzie jakby go nie bylo!!! dodam ze mieszkamy w miescie a nie na jakims zadu**u. szkoda ze internetu nie mozemy miec z TP (a wlasciwie cale szczescie bo nie chcemy miec juz z nimi nic wspolnego!!). wszystko (a nie o wszystkim napisalam) bylo zalatwiane najpierw grzecznie, potem mniej, a na koncu probowalismy poznajomosci), jak sie samemu nie postara to TP moze tylko kopnac zwyklego klienta, a nawet jak sie postara (czego jestesmy pzykladem) zostanie kopniety...

ja tez mialm problem z TP i w biurze obsługi kliwe\nta pracują niedoszkolenie ludzie bo co pracownik to inna informacja !!!!! i jak dzowniłam wysyamm 3 fax i jedni go milei drudzy nie !!! jak dzwoniłam po 2 -3 dziennie to ciągle co innego mówili

Gość do damianadaka
witam, dzwoniłam do Netii i powiedzieli mi, że jeśli mam nr przeniesiony z TP to nie ma możliwości go zmienić, bo Netia dzierżawi ten nr od TP:( i nie ma takiej opcji jak zmiana numeru, może kiedyś będzie powiedzieli:O

(jest to tylko moje zdanie) jeśli chodzi o dzierżawe numeru to można jeszcze założyć całkowice nowy numer (tak myślę) i nie powinno już być problemu warto nadmienić no czasem tak bywa że różnie zadane pytania równają się różnym odpowiedziom jednakże posiadając kilka numerów jednego abonenta tak właśnie jest co do tp radiówki to nie posiadam żadnych informacji

Gość do damianadaka
tzn. mogę zmienić ten numer?? czy nie

rezygnując z jednej umowy i podpisując druga na nowy nr jest to możliwe:) (moim zdaniem)

Gość do damianadaka
ale pewnie w takiej sytuacji będę musiała jakąś karę płacić:O

Gość do damiandak
lepiej zeby damiandak nie kompromitował sie z taka wiedza... i niech sie nie przyznaje ze pracuje w tp. Pozdrawiam i zapraszam na Błekitną Linię tp 19330 i 19393. Pracownik TP.

Gość On chyba nie powinien...
muszę ci pracowniku TP powiedzieć że masz fajnego kolegę :) Opowiem jedną sytuację... Gdzieś rok temu był u mnie pracownik TP bo nie działała mi telewizja. Ale wyszkolony to on nie był :) Bo stwierdził że modem livebox tp się spalił :) bo nie świeciły się światełka :) a on po prostu był wyłączony z prądu :) bo była burza w nocy i wyłączyłam bo nie chciałam żeby faktycznie się spalił albo coś... :) Jak można nie zauważyć że jest nie podłączony do prądu ? Ja się patrzę co on to mówi ? jak spalony przecież wieczorem miałąm internet no ale sobie myślę ok niech będzie jego racja ja się nie znam na tym.. :) i mowi że ktoś po południu przyjedzie... Ja patrzę po jakimś czasie że nie jest podłączony do prądu... :) I wszystko cacy działa :) oprócz telewizji ;/ która do dziś nie działa ;/ i się płaci nadal ;/ I przyjechał po południu facet i wymieniał modem i po co ? jak widział że działa normalnie ? a telewizja i tak nie działała.

Gość pracowalam w dawnym CRiT
w Wawie pozdrawiam :)