Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannnicaaaaaaaa

Pytanie do factow i kobitek

Polecane posty

Gość pannnicaaaaaaaa

czy jak np wasza dziewczyna ocera sie noga czy dotyka wam reka w kroczu, ale przez spodnie np jeansy to potrafi was to podniecic?nie boli was to.. no bo przez spodnie to nie wiem pytam :p czy ktoras z was robila juz tak?

Gość studenciak
mi tam wsuwa reke w spodnie :-P

Gość pannnicaaaaaaaa
kurcze no ciekawosc mnie zzera :P czujecie cos wtedy?

Gość pannnicaaaaaaaa
:O

Gość just me 29
ja często dotykam klejnotów mego lubego przez spodnie :) równie często dotykam go bez spodni :P

Gość dr.Benton
to jak lizanie cukerka przez jeansy:P czujesz kształt, słodki zapach, może się nawet trochę roztopi ale i tak go nie zjesz:P reasumując , tak jest przyjemne, czasem trochę frustrujące, bo ze względu na okoliczności macania, czasem trzeba jeszcze z kimś innym rozmawiać:P jest jeden przypadek jak boli:classic_cool: jak pałka stanie i np wyjdzie z gaci na wolność, odłsłoni się żołądź i taka lekko nabrzmiała ma styk z szorstkimi spodniami a np wstaję do toalety albo żeby własnie zapakowac go z powrotem to potrafi być niemiło:P

Gość pannnicaaaaaaaa
aha :P to lepiej wogole nie brac sie do niego przez spodnie? :D

Gość dr.Benton
eee tam:P nie ma róży bez kolców:classic_cool: przynajmniej człownk się trochę pohartuje i będzie mniej wrażliwy:P oczywiście jeśłi często będzie uprawiane ocieractwo:D

Gość uwielbiam ocieractwo
to takie przyjemne

Gość anal power
po prostu ukleknij, rozepnij mu rozporek i wsadz go sobie po same jaja do buzi. nie marudz przy tym, kazda laska tak robi, to jest wasza powinnosc. potem jak juz bedzie tryskal, wyjmij go i pozwol mu spryskac cieplym nasieniem twoja twarz. nie marudz, kazda laska tak robi, zaufaj mi. jak mu to zrobisz to nie bedziesz miala zadnych problemow z sytuacjami takimi jak "spodnie czy bez spodni" :) powodzenia p.s. powiedz mu, aby sie nawpierdalal ananasow i czekolady zanim trysnie. i sie wysral porzadnie.