Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agniecha77

Jak umalowac oczy do czerwonych ust!

Polecane posty

Mam ladne duze i pelne usta chcialabym je podkreslic malujac na czerwono,ale zupelnie nie wiem jak umalowac wtedy oczy zeby wygladalo to dobrze

lekko podkreśl kredką lub delikatnym cieniem (brąz, coś lekko perłowego, kolor szampana)i pomaluj tuszem przy tak mocno podkreslonych ustach nie mozesz robic im konkurencji mocno pomalowanymi oczami :)

Gość usta usta tot
ja na co dzien uzywam tylko tuszu do rzes gdy mam mocno pomalowane usta, natomiast jak jest jakas okazja to rysuje kreske czarna i dodatkowo sypki puder gosha kolor sky - rozswietlajaca biel cudo to jest powieka sie mieni ale nie jest to nachalny makijaz oczu i nie robi konkurencji ustom

Gość usta usta tot
nie wiem jak to sie dokładnie nazywa - sypki puder dekoracyjny chyba taki malutki sloiczek z sypkim błyszcacym proszkiem

Gość salatkagrecka8
HEJKA KOBITKI, mam do sprzedania TANIO całkiem nowe: 1. błyszczyk bezbarwny Rimmel 2. błyszczyk L'Oreal Glam Shine nr 810 [rożowo-złoty z drobinkami diamentowymi] 3. cienie do powiek Lancome pustynna róża wszystkie kosmetyki są oryginalne,pochodzą z Nowego Yorku. zainteresowanych proszę o kontakt: salatkagrecka8@o2.pl mam konto na allegro rownież , tak że można sprawdzić wiarygodność. Pozdrawiam!:)

Jeśli usta są pomalowane mocno, na wyraźny i dosyć krzykliwy kolor oczy powinny być pomalowane delikatnie. W przeciwnym wypadku będziesz miała okropnie mocny i wcale nie ładny makijaż. Najlepiej wytuszuj sobie tylko rzęsy, ewentualnie podkreśl delikatnie oczy czarną kredką. Nic więcej nie trzeba

Czarny liner + czarna mascara. Kreskę i rzęsy zrób bardzo starannie. Będzie sexy i z klasą:)