Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAŁAMIMIKA

DAWNO DAWNO TEMU...

Polecane posty

Gość MAŁAMIMIKA

żyła sobie mała ruda dziewczynka. Była pogodna, radosna a każdy kolejny dzień napawał ją optymizmem. Mieszkała ona nieopodal lasu w starej drewnianej chacie. Chatkę tą otrzymała po swojej babci, która 1,5 roku temu zmarła. Dziewczyna na początku bardzo przeżyła śmierć najbliższej jej sercu osoby. Po jakimś czasie jednak stwerdziła i nie można się poddawać. Tak też za cel swego życia postawiła znależć swoją bratnią dusze. Był wtorek. Rano leżac jeszcze w rozmyślała już co będzie robić... Hmm musze umyć okna pójść po hrust do lasu zamiesc podłogi nakarmić zwierzęta zrobić pranie..... i w tym momencie jej myśli przerwało pukanie do drzwi. Kto tam ? -zapytała. I W TYM MOMENCIE WASZYM ZADANIEM JEST DOPISAĆ DALSZY CIĄG BAJKI POWODZENIA :D

Gość dr.Benton
-dr. Benton - ten z "Ostrego dyżuru"? -nieeeee, z kafeterii, taki nick, chyba rozmiesz ruda dziewczynko:P -aha -a co pan chce? - a dokończyć bajkę? - a może wejdziesz na kawę , nie będziemy tak gadać w progu, chrustu nazbierałam. -bardzo chętnie, odrzekł dr, Benton C.D.N.

Gość belblabla
chrust

Gość MAŁAMIMIKA
UPIEKŁAM WŁASNIE W MOIM RUMIANYM PIECU KRUCHE PIERNICZKI. SA NAPRAWDĘ PYSZNE- ODRZEKŁ DOKTOR tYLKO UWAŻAJ BO BARDZO LUBIĄ SIĘ KRUSZYĆ I WPADAĆ W RÓZNE MIEJSCA...

Gość JEJEJEJEjejejeje
oj starałem się kurcze a tu tyle krusszynek.... Ruda dziewczynko zwana Virginią co zrobimy?

Gość dr.Benton
doktor spojrzał jeszcze tylko na pager czy nikt go nie wezwie, po czym rozsiadł się wygodnie. Płomień odbijał się w oczach rudej dziewczynki, tanczył i skakał, podobnie jak okruszki ciastek spadające na poły płaszcza. -wyglądasz na smutną?-spytał dziewczyny. :P

Gość JEJEJEJEjejejeje
jak to?? (chciała udać ze niby nie rozumie o co chodzi doktorowi)

Gość tak to

Gość hahahahahahahahahaha

Gość to ja księżniczka

Gość I CO DALEJ BEDZIE

Gość dr.Benton
- Zdejmij majteczki, zbadam cie doglebnie - rzekl doktor :classic_cool: