Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaa32323

Kobiety to wredne intrygantki, oto dowod...!!!

Polecane posty

Gość aaaaa32323

Przyszła kidys do mnie znajoma mojej mamy, z lat szkolny, ze swoja 18 letnia corka, pozyczyc sukienke jej na studiowke, a ze miałam swoją do slubu skromną i nie cała białą, ale kolorową ekstrawagancją, nie jakas tam bezę, wiec zaproponowałam jej, ze jej moją slubna pozyczę(choc ciezko mi było jej pozyczac, bo jakis sentyment jednak -to suknia slubna) No, ale one tez zwrociły włsnie tylko na ta sukienke uwage , choc miałam inne do wyboru, wiec nie odmowiłam.Jej coreczka, przymierzyla sukienke!!i pasowałą jej idealnie, ma takie rozmiar jak ja choc jestem od niej 5 lat starsza.Ta matka powiedziała, corce.. idz do ERYKA ZROBIE WAM KOMORKą ZDJECIE razem:....,Eryk to moj mąz,!!Moj maz sie zdzwił, bo słyszał to rozmowe, powiedział, ze raczej nie chce sie fotografowac z Kaska jej corka...bo to bez sensu, w dodatku kiedy ona jest w mojej sukni slubnej, ja tez powiedziałąm ze sobie nie zycze takich fotografii, po co to komu? A ta jej matka do mnei z wyrzytem?zazdrosna jestes?o moja corke?tak?bo młodsza? a ja mowie nie nie jestem!!ale to jest moja suknia slubna i nie chce zeby ktos ja profanował, a po co Kasce zdjecia z moim mezem???? ? a jej matka sie obraziła "jak nie to nie" Moj maz jak wyszły, powiedział, ze sa dziwne i ze mam ich nie przyjmowac juz i im nic nie pozyczac!!

Gość Żmyja
I po co wklejasz dwa razy ten sam tekst?

Gość szara twarzzzz
wiekszosc ;)

Gość 00000000000
sa ludzie i parapety!!!!!!!! trafilas na parapeta

Gość aaaaa32323
a Ty zmyja musisz, to od rana siedziec, skoro wiesz, ze drugi raz wklejam ten sam tekst!!:)hehe

Gość aaaaa32323
mało to pip???;)ale moj maz był kochany:)zachował sie jak na dżentelmenta przystało:)

Gość fajniefajnie
fajnie zaznaczyła ze piec lat młodsza a ma te same wymiary he he intrygantka he he

Gość aaaaa32323
no, bo tamta:) mi dogadała, ze pewnie jestes starsza, to szersza od niej to to jeszcze nic!!Najlepsze, jak mowiła, jaki rozmiar ma moja sukienka(nota-bene 36 to jej corusia, mowił"łe to mi bedzie za duza", ty jestes troche szersza ode mnie!! a ja przeciez, widze, ze laska ma figure jak ja, wiec raczej bedzie jej dobra.. ale miała mine,jak ledwo wcisneła sie w tak moja sukienke wiec jednak szersza nie jestem heheh bezczelnosc kobiet nie zna granic momentami

Gość aaaaa32323
ONE BYłY W SZOKU, ZE MOJ MAZ "NIE CHCIAł SIE Z JEJ CORKA SFOTOGRAFOWAC"myslały, ze sie slini, i ze zaraz poleci do zdjecia , ale moj maz głupi nie jest, ma swoj rozum nie miedzy nogami, ale w głowie hehe

Gość fajniefajnie
głupie baby i bez sensu po co im te fotki ? kretynki

Gość aaaaa32323
nie mam pojecia po co im te fotki!!zazdrosne były o mojego meza chyba ni wiem

Gość rytry090
moze to były lejdis, czyli suki

Gość czemuż
czemu zakładasz drugi topik i walisz drugi raz wszystkie teksty takie same? chcesz się pochwalić rozumem męża, czy swoją figurą? Bo nie rozumiem...

Jarek a ty taki madry znowu nie badz :O :P Eryk to normalne imię a zwierzem to ty jestes! blee :O

oczywiscie ze kobiety sa wredne i lubia intrygi, ale nie wszystkie nie przesadzajmy, jednak ja od zawsze lepiej dogadywałam sie z facetami, faceci sa luzniejsi mozna z nimi poświrować

Gość ja uważam
Kurwa co to za pierdoły, spotkały się głupie pindy i pierdolą farmazony

Gość DQDWEDDWQ
tralalkalal

Gość dwddwed
to są jakies nienormalne baby?hehe

Gość dqweddqwded
zgadzam sie z opisem, kobiety to intrygantki!!:)i to niejedna mi faceta odebrac chciała, ale nie dałam sie:)