Gość Szyba Napisano Marzec 9, 2008 kobietki, proszę podpowiedzcie przez pół roku stosowałam plastry, niestety nie czułam sie po nich zbyt dobrze i dlatego postanowiłam je odstawić. Mam zamiar zacząć brać pigułki,ale postanowiłam odpocząć od leków przez miesiąc. Kilka dni pod odklejeniu ostatniego plastra dostałam jak zwykle @ ale teraz upłynął kolejny miesiąc i nie dostałam Powiedzcie czy to normalne, że po odstawieniu plastrów @ się opóźnia?! Niby pojawiła się brunatna wydzielina, ale tylko przez 4 dni i to na tydzień przed terminem To normalne czy powinnam już kupić test? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasienka_J 0 Napisano Marzec 9, 2008 Dziewczyny, mam do Was pytanie. Wziełam 2 tabletki z nowego opakowania i je odstawiłam, czy jest możliwe, że organizm potraktował to odstawienie jako 7-dniową przerwe? Bo tak jak w tej przerwie, tak i teraz w 3 dniu dostałam okres. Na początku myślałam, że to będzie tylko plamienie, ale krwawienie jest obfite. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yhy...... Napisano Marzec 9, 2008 szyba..sądze ze po odstawieniu hormonów wszystko jest możliwe jak widac na moim przykładzie Kasienka sądze ze to możliwe bo tak jak piszę ze po odstawieniu organizm szaleje,mój zgłupiał całkiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yhy...... Napisano Marzec 9, 2008 szyba dla spokoju zrób test,jako formalność bo to Cie uspokoi i nie będziesz chodzić i myśleć bo ja tak miałam,zanim zrobiłam test to świrowałam normalnie juz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasienka_J 0 Napisano Marzec 9, 2008 Bo moja historia to jest troche długa. Zapomniałam w 2 tyg wziąć tabletkę (15.02), a następnego dnia kochałam się ze swoim chłopakiem, co prawda nie doszło do wytrysku we mnie ale jak zorientowałam się, że zapomniałam tabletkę, to troche spanikowałam(a zorientowałam się jak brałam następną tabletkę). Następne tabletki brałam już prawidłowo. Przy ostatniej tabletce dostałam plamienia i tak sie ono ciągnęło przez 3 dni, aż 4 dnia dostałam jak zawsze krwawienia. Przed zaczęciem nowego opakowania zrobiłam test (4.03) wynik był negatywny, ale byłam w ten czwartek u gin i w sumie to strasznie mnie nastraszyła, że test mógł jeszcze nie wykryć ciąży i żebym dla czystego sumienia odstawiła tabletki ( a już wziełam 2 z nowego opakowania) i poczekała na normalny okres. Tabletki wziełam ze wtorek i środę, a później już nie i wczoraj dostałam plamienia, ale dziś to juz jest raczej krwawienie i to obfite. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Szyba Napisano Marzec 9, 2008 Bardzo dziękuję za odpowiedź:-) chyba faktycznie poczekam jeszcze ze 2 dni bo może się doczekam,a jeśli nie to dla świętego spokoju zrobię test:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yhy...... Napisano Marzec 10, 2008 Kasienka sadze ze skoro krwawienie jest obfite to napewno nie ciąża,przy ciąży mogłoby sie zdarzyć ale bardziej plamienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasienka_J 0 Napisano Marzec 10, 2008 Robiłam test 2 tyg po stosunku i 3 tyg po stosunku i oba negatwne, więc już chyba mogę być spokojna? Ale do tabletek to naj narazie nie wracam, zobaczymy za pare miesięcy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maniunia 0 Napisano Marzec 10, 2008 Okres mi się zaczyna. Na razie leciutkie plamienie ale pewnie się niedługo rozkręci :) No to już jestem całkowicie spokojna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yhy...... Napisano Marzec 10, 2008 Kasienka mozesz byc spokojna Maniunia ciesze sie ze Ty juz tez :) ja juz nigdy nie chce takiego stresu...oj kobiety maja przechlapane :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szyba Napisano Marzec 10, 2008 a ja nadal czekam:( ech zazdroszczę wam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MGwiazdka Napisano Marzec 10, 2008 Witam! Ja po odstawieniu tabletek dostalam pierwszy okres z kilkoma dniami opoznienia, ale na drugi czekalam 3 miesiace! Od tego czasu minal ponad rok i mam caly czas regularnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anulka156 0 Napisano Marzec 10, 2008 dopisuje się do tematu, odstawiłam tabletki ponad miesiąc temu, ostatni okres miałam 9 lutego i do tej pory cichosza :) czekam cierpliwie,bo wiem że może nadejść b.późno albo nawet w ogóle :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maniunia 0 Napisano Marzec 10, 2008 Mój już się rozkręcił :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yhy...... Napisano Marzec 11, 2008 to trzymam kciuki na te czekające...spokojnie ja tez sie stresowałam i stres pewnie jeszcze opóznił,dlatego nie martwcie sie na zapas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maniunia 0 Napisano Kwiecień 11, 2008 Minął miesiąc od ostatniej @ (dostałam ją 10.03). Liczyłam że teraz będzie regularnie. Rozpoczynam czekanie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach