Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łosiątko

Pisał ktoś dzisiaj już próbną maurę z biologi podst ???

Polecane posty

Hahaha mam kolejną wersję pytań :D Teraz to już w ogóle kosmos. Pieprzyć to ;) Co ma być to będzie. Pozdro bo widzę, że nikogo tu nie ma. Uczycie się ?:D

Gość łosiątko
Jak Wam poszło ???? Było zupełnie co innego.

niektóre pytania były takie same ale ja tam jestem baardzo zadowolona. :D Poszło mi naprawde dobrze,aż sama byłam zaskoczona,skończyłam pół godziny przed końcem. Jeżeli bedzie taka na właściwej to będzie lajcik;) podstawa biologii to banał jak dla mnie!!! gorzej bedzie z wosem. a wam jak poszło????

Cześć dziewczyny :) Mi szczerze mówiąc poszło średnio raczej... Nie zrobiłam zadania z genetyki i wiem, że w kilku mam błąd ale nie przejmuję się zbytnio, co ma być to będzie :) Kupiłam sobie właśnie vademecum i zamierzam się w końcu zacząć uczyć do tej matury bo sobie olewałam ją przez 2 lata :/ łosiątko, zupełnie coś innego ? U mnie było praktycznie to samo co wczoraj tutaj wklejałam. Może inaczej brzmiały polecenia i czasem coś trzeba było napisać na podstawie rysunku albo tekstu ale ogólnie to samo. Nie wiecie kiedy i gdzie można znaleźć odpowiedzi?

a jakie wpisałyście choroby?? bo tam było coś o jednej chorobie wirusowej i bakteryjnej które są przenoszone drogą płciową. Ja napisałam wirusowa-AIDS a bakteryjma: rzeżączka. a ta krzyżówka była prosta....wyszło że ojciec z grupą krwi AB nie może być ojcem dla dziecka z grupą 0.

Gość maturzyssstka2008
no wlasnie jak z tą krzyzówką było...ma ktos w ogóle odpowiedzi??

Gość łosiątko
Mi tak sobie poszło :/ Z tych pytań co były tutaj podane to tylko były choroby przenoszone drogą płciową i coś o bulimii tylko nie jej skutki tylko coś innego. Nawet źle wykres sumaryczny razysowałam

Gość łosiątko
Krzyżówki też nie zrobiłam

a wlasnie co to bylo z tym wykresem sumarycznym,jak to niby mialo wyglądać????

Gość łosiątko
Trzeba było dodać krew ujemną i dodatnią, narysować je w jednym słupku i zaznaczyć która ujemna a która dodatnia. Ja nie zaznaczyłam oś Y- % a oś X - grupy krwi