Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 27 letnia Mamuska

Ile juz przytyłyscie w ciazy ???

Polecane posty

Gość 27 letnia Mamuska

Ja już 17 kilo ,a dopiero idzie 5 miesiąc.za bardzo przehulałam na samym początku ,rzuciłam papierosy i miałam straszne zachcianki:( efektem sa ogromne kilogramy,na szczęście w tym miesiącu przytyłam tylko kilo ,ale co będzie potem...:( A wam ile przybyło...

Gość nie żartuj
poważnie??? to ja się martwiłam, że pobijam wszelkie rekordy, bo przytyłam już 8 kilo:( i też jestem w 5 miesiącu myślisz, że to od fajek? ja nigdy nie paliłam więc z tym akurat nie mam problemu, ale zawsze byłam szczupła i wydawało mi się, że chyba raczej nie mam tendencji do tycia, a tu takie coś:( nie wiem co będzie dalej:O a dużo jesz?

Gość 27 letnia Mamuska
wiesz teraz to nie ,ale na samym początku jak jeszcze nie wiedziałam ze jestem w ciąży strasznie duzooo jadłam wręcz żarłam:( i po miesiącu dowiedziałam sie ze będę miała dzidzie ,a juz duzoo ćwiczyłam zrobiłam sobie dietę a tu ciąża ,zero ćwiczeń i jeść trzeba ,ale nie miałam żadnego hamulca ,dziś żałuje ze tak jadłam no ale co zrobię:) jem teraz trzy posiłki dziennie jak na moje możliwości to dużo nie jem teraz:) szkoda ze wcześniej tak nie myślałam:( Totalnie załamana jestem....

Gość takaotoja
Ja Ciebie też nie pocieszę. Rzuciłam palenie krótko przed zajściem w ciążę (dosłownie około tygodnia). Dodatkowo, ze względu na zagrożenie ciąży, nie mogę pracować ani chodzić na żadną gimnastykę, czy do szkoły rodzenia. Myślałam, że nikt nie przytył więcej niż ja, ale tu się pocieszam. Jestem w połowie 6 tmiesiąca i przytyłam 8 kilo. Nie jest ze mną tak źle:) Na pocieszenie mogęCi napisać, że znam dziewczynę, która przytyła wciąży 33 kilogramy i bardzo szybko się ich pozbyła. Będzie dobrze:)))

Gość takaotoja
Trzy posiłki w ciąży to za mało!!!!!!!!! Powinnaś jeść co najmniej 5. Oczywiście jeśli boisz się o wagę, to powinny być przemyślane. Mało jedzenia wcale nie służy Twojemu dziecku.

Gość 27 letnia Mamuska
dzięki ,ale moje nogi to najbardziej utyły i jak mawia mój mąż kuferek tez mam nie mały:( i akurat to mi chyba zostanie ,do tego pokazały sie na pośladkach rozstępy i już żylaki sie pojawiają :( czy możliwe jest ze tyłam tak duzo a przy końcu ciąży nie będę juz tak przybierać..??? bo tylko kilo w tym miesiącu a w tamtym 4 kilo przybyło, no dla mnie jest różnica:)

ja 5 miech i 3-4 kilo. a brzuchol mam duuuuzy, nie wiem od czego to zalezy.

Gość 27 letnia Mamuska
no kotus ,śniadanie obiad kolacja ...to mało..???

Gość 27 letnia Mamuska
kurde no🌼 zazdroszczę :):) i oby tak dalej:) mnie już plecy bolą za dużo kilo mam na sobie a na lipiec poród ,aż boje sie lata:( nogi to mi będą puchły...

Gość nie żartuj
to prawda, że lepiej jeść mało a często:) zawsze tak jadłam i zawsze byłam szczupła, ale na początku ciąży po prostu żarłam jak prosiak:O w dzień i w nocy, bo cały czas byłam głodna wiec to pewnie od tego:( ruchu mało, bo to paskudny listopad był jak zasżłam w ciążę, w międzyczasie się przeziębiłam więc długo siedziałam w domu totalnie bez ruchu:( no i się uzbierało:( ja przytyłam wszędzie:( brzuch mam wielki jak na siebie, w tyłku utyłam, cycki mam 3 numerywiększe... eh szkdoa gadać, wyglądam jak tucznik i jeszcze twarz mi przytyła:(

to mało jesz nawet bardzo ja jadłam co fgodzina a to kanapki a to nalesniki a to pizza chocby jogurt ale musiało cos byc przez cała ciaże przytyłam 12 kg

Gość 27 letnia Mamuska
to myszka :) masz dobrze widzisz ja szybko tyje ale i tez szybko mogę schudnąć rekord mój to w miesiąc 10 kilo mniej:( ale czy teraz po porodzie tez tak będzie ...nie wiem ...i tego sie obawiam.

Gość takaotoja
Ważna jest jakośc jedzenia. Nie twierdzę, że mało, ale może jakoś nie tak komponujesz swoje posiłki, kotuś :). Chociaż chciałam Ci napisać coś innego. Chciałam Ci napisać, żebyś za bardzo się nie przejmowała tymi kilogramami. Po ciaży na pewno szybko je zrzucisz - karmienie piersia i spacerki robią swoje. Na pewno będziesz pięknie wyglądać. A teraz to trzeba troszkę pocierpieć dla dziecka. Myślę, że warto :) Jak zmienisz nastawienie to będziesz bardziej radosna, a i dziecku wtedy będzie cudownie w Twoim brzuszku :)))

Gość alalallaaaa
Ja jestem w 4 mies i przytyłam 2 kg....

a ja jestem w 7mc i mam 7,5 kg na plusie, duuzy brzuch, kuferek tez mi sie powiekszyl :p, tez rzucilam palenie i wiem co czujesz ,ale nie martw sie, kolezanka przytyla 36kg i wszystko zeszlo

witam! jestem w 22 tygodniu ciazy i przytylam 8kg, tez rzucialm palenie ale zaraz po tym jak sie dowiedzialam. Wydawalo mi sie ze to bardzo duzo ale znalazlam tabele wksiazce i mieszcze sie w normie. To moja druga ciaza i jest calkiem inna niz pierwsza. Pozdrawiam

Gość 27 letnia Mamuska
to tez moja druga ciąża ,pierwsza była 6 lat temu i już dawno zgubiłam te kilogramy:) no ale w tedy przytyłam przez cała ciąże 17 kilo i startowałam z waga 50 kg. i ważyłam 67 jak szłam rodzic ,teraz juz dawno przeszłam tę wagę:( najbardziej mnie martwią te rozstępy ,kupiłam sobie krem z Kolastyny...jak myślicie pomoże... Dziękuje takaotoja 🌼 :):):)

Gość 27 letnia Mamuska
no sporo jak 30 kilo...a zgubiłaś je po porodzie... u mnie pewnie do końca rozwiązania tez tyle będzie...:(

20 tydzień- 4 kg ale brzuch mam już ogromny. Ale wszystko jest na brzuchu. Nic innego nie przytyło. Nawet piersi nie urosły za bardzo.

15ty tydzień, dalej jestem na minusie bo nie mogę jeść...

Gość 27 letnia Mamuska
Witam,byłam dziś u gina i okazało sie ze w tym miesiącu przytyłam aż UWAGA 6 KILO!!!! a ważyłam sie na trzech wagach i każda wskazywała 75 wiec jak tak szybko mogłam przytyć ...no szok normalnie:(:(:( załamanka ,wychodzi na to ze już 20 kilo za mną a gdzie jeszcze 4 miesiące ,no prawie 5...

Gość saba + Martynka -
Nie przejmujcie sie Dziewczyny tym ile przytyłyście, bo po ciąży i tak to stracicie (no chyba, że po urodzeniu będziecie jeść 2 razy tyle co w ciąży). Ja jestem w 32 tygodniu. Na plusie mam na razie tylko 4 kilo, ale to dlatego, że sporo straciłam w pierwszych miesiącach z Dzidziusiem w brzuszku. Zobaczymy co będzie dalej :-) A idolegliwości nie zależą od ilości kilogramów. Mnie męczy kręgosłup i Maleństwo uciska nerw kulszowy tak, że czasem chodzić nie mogę :-( Ale dam radę. Najważniejsze, że Dzidzia jest zdrowa i bardzo dobrze się rozwija. PS. Tymczasem moja kumpela w ciąży przytyła 15 kilo, a potem straciła 25 więc pamiętajcie: nieważne ile przytyjecie teraz, ważne jak sobie z tym poradzicie później.

Gość i słusznie
w pierwszej ciąży 9kg, w drugiej też a w trzeciej 13kg

Gość el-amira
no wlasnie..nie przejmujcie sie ..po ciazy jak trzeba 3 razy w nocy do dziecka wstawac i nie ma czasu porzadnie zjesc to szybko sie kilogramy traci:) ...a rozstepy no coz..wystepuja zarowno u szczuplych jak i tych "nieszczuplych" kobiet.... wystepuja zarowno na poczatku, w polowie, albo juz przy koncu ciazy..doslownie na 2-3 tyg. przed koncem ...i nie mozna na nie nic poradzic, nawet balsamowanie sie drogimi kremami 3 razy dziennie..jak komus sa pisane, to bedzie je mial.....ale to wszytsko to nic...najwazniejszy jest zdrowy babik;)

Gość betix
13 kg przez cala ciaze

Gość asdfghjklk
6 miesiąc i 8 kg na plus

Gość taka jedna mamaaaaaa
ja do 5 miesiąca przytyłam 2 kg. W sumie 8.