Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aqonda12

Nie mam w nim zadnego wsparcia, co robic mam? Zlekcewazyl moje problemy

Polecane posty

Gość aqonda12

Wczoraj poszlam wczesniej spac, mialam straszny dzien, problemy w pracy a potem dowiedzialam sie od lekarza, ze musze zrobic szereg badan bo dzieje sie nieciekawie z moim organizmem w 1 kwestii . Przestraszylam sie, wracalam ze lzami w oczach. Jeszcze to czekanie na badania. Napisalam mojemu ze ide sie poloze juz spac . Spytal co tam , bylam troche niemila ale szybko wyjasnilam mu ze boje sie , ze mialam zly dzien, ze nie wiem co robic, ze on nic nie rozumie, ze musze isc na badania . Stac go bylo tylko na jednego esemesa ze bedzie dobrze, nawet nie zadzwonil, olal mnie.

To nie musi znaczyc , ze on ci nie współczuje i że cie nie kocha. Faceci maja problem z okazywaniem uczuć i czasem niektóre klopoty ich przerazaja na tyle , ze nie wiedza jak sie zachować. Rozumiem twój żal i rozgoryczenie, sprobuj z nim porozmawiać na spokojnie . Powiedz , ze czasem mógłby cie chociaż przytulic jak jest ci źle.

Gość Szczepan
No to chyba normalnie się zachował!

Gość Szczepan
i nie rób z igły wideł, bo dziewczyny mają takie tendencje, żeby wyolbrzymiać rzeczy,które nie mają większego znaczenia!

Myślę, ze nie zadzwonił, bo napisałaś m.innymi, że źle się czujesz i idziesz spać. Nie chciał Cię budzić. Zachowałabym się identycznie, gdybym odebrała taką właśnie informację.