Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaijaijaijaijaija

czy arthrotec zażywany teraz na reumatyzm ma wpływ na niepłodnosć?

Polecane posty

Gość jaijaijaijaijaija

czy działa tylko poronnie? pomóżcie prosze... ja właśnie jestem w trakcie leczenia arthrotekiem i sporo się o nim naczytalam. tej informacji jednak nie znalazłam a bardzo chcielibysmy z mezem postarac się o dzidzię jeśli tylko moje stawy się uspokoją... proszę o odpowiedz pozdrawiam :)

Gość madralllllla
jak większosć leków tak i tego nei stusje sie w ciązy a na niepłodnośc nie ma wpływu jednak jak chcesz dzidzie to musisz odstawic artotec bo sziała on rozkurczowa i jest grozny dla ciązy

Gość heka45
arthrotec nie jest zalecany podczas ciąży, gdyż włąsnie działa rozkurczowo i wywołuje skurcze macicy z tym że wkładany pod język w dwóch seriach po 4 sztuki, a tak to być może ni c się nie stanie, ale lepiej odstawic, żeby sie nic nie stało ;-) pozdr

Gość daarthro
Sprzedam arthro*ec 50mg misoprstolum posiadam 12 tabletek czyli tyle ile potrzebne cena za 1szt 25zl (kto da więcej?) niestety drogo bo ja tez dużo za nie dałam. Więcej info daarthro@interia.pl

Gość Inga87
Arthrotec w aptece kosztuje 50/40 zł za 20 tabletek więc nie masz tu czego szukać naciągaczko. Jest na receptę ale z pewnym samozaparciem można zdobyć i bez recepty.