Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jednaaaaaaaaa

hormony....olana przez ginekologa...........zła

Polecane posty

Gość taka jednaaaaaaaaa

byłam dzis u ginekologa, majac nadzieje ze moze zleci mi badania hormonalne głównie chodzi o hormony płciowe lecze sie izotekiemjuz 3 miesiac 40mg/ dobe i o ile poprawa jest na plecach to ciagle nie ma poprawy na twarzy głównie na brodzie , zuchwie i ciągle te pryszcze wyskakuja wiec mówie to pani doktor, ze przychodze własnie w tej sprawie ze moze trzeba zrobic badania hormonów, bo skoro izotek nie pomaga to moze przyczyna tkwi w hormonach ponadto mam coraz wieksze owłosienie na ciele kiedys takiego nie miałam wiec krótko mówiac olała mnie powiedziała , zebym posżła do lekarza 1 kontaktu zeby dał mi skierowanie do endokrynologa:O...........:) ....ta pewnie ten by mnie z powrotem do ginekologa wysłał:) no wiec jednym słowem zostałam olana pani zbagatelizowała mój problem, stwierdziła ze nawet jesli testosteron mam za duży czy za mały to co z tego:O......!!! szok.........w sumie nic:O a no ja mówie czy zeby zrobic badanie odpłatne to musze miec skieroanie tez.....a on astwierdziła, ze po co mam robic badanie hormonów.,ze co mi to da:O:O:O...zenua a i, ze moze powinnam zmienic dermatolog skoro ta nie potafi mnie wyleczyc.........wiadc babka nie wiedziała co to jest izotek była to moja pierwsza wizyta u ginekologa.... teraz musze szukac jakiegos innego

Gość taka jednaaaaaaaaa
nikt nie podyskutuje nad chamstwem jakie panuje naprawde rzadko chodze do lekarzy.......a jak juz poede to jeszcze mi łaske robia

Gość smutaszek
co do twojego probelmu to jesli ta pani dotkor byla z prywatnego gabinetu tak to na prawde zle zrobila ale jesli to nfz to ci ludzie nie zawsze podejda z pomoca do ciebie, moga uznac ze twoj problem jest znikomy a tak naprawde dla ciebie jest najwazniejszy i rujnuje ci zycie. Nie wiem ile masz lat ale mysle ze jestes tak samo zdesperowana jak ja szukasz juz kazdej deski zeby sie tylko tego swinstwa pozbyc. Dla mnie to taka udreka ze szok. Codziennie kryjacy makijaz, ktorego nie cieroie, a bez ktorego wstydzie sie pokazac, a najgorsze sa kontakty towarzyskie. mimo iz mam wieu przyjaciol, znajomych, rodzine wstydzie sie i nie potrafie byc soba. A ja kocham sie bawic, poznawac nowych ludzi, nowe miejsca:( nie lubie samotnosci ale czasem sie do niej przyzwyczajam bo chyba czasem lepiej jak nikt mnie nie oglada;/ tez biore aknemorin 20mg ( to to samo co izotek) i tabletki anty syndi 35 na cere, teraz juz inne bo te zle na mnie dzialaly ale o podobynm dzialaniu. Z owlosieniem tez mam problem, robilam badania hormonow i mam podwyzszony testosteron. Moja dermatolog kazala mi brac i tak anty bo one zabezpieczaja przeed ciaza a biorac aknemorin nie mozna zajsc . Po ponad 3 miesiacach brania aknemorinu i 2 miechach anty widze poprawe ale i tak wyskakuja mi pryszce pojedyncze. mam nadzieje ze to ostatnia moja walka z tradzikiem bo nie wiem co wiecej mozna zrobic. To jest starszne:( pozdrawiam

Gość taka jednaaaaaaaaa
no własnie problem jest taki , ze chce miec najpierw wykonane badania, anie łykac tabletki anty w ciemno, bo nie współżyje wiec nie mam powodu zeby je stosowac dla samego faktu ich stosowania.......pomoze.a moze nie pomoze:) dlatego bede starała sie jak najszybciej badania hormonów zeby wykluczyc te zaburzenia i miec czyste sumienie;).. i nie myslec o tym ze moze w "w błoto" wyrzucam pieniadze na izotek....bo przyczyna tradziku moze wynikac z czegos innego tak wiec poprostu spychoterapia.........!!!!!! a byłam państwowo .wiadac sie przeliczyłam teraz moze do C.Z.M.P pojde.po znajomosci moze sie cos wymysli;) wiesz nie martw sie ja sie pocieszam , ze widocznie u jednnych wysyp trwa dłuzej własnie czytałam na forum dermatologicznym o izoteku i była dziewczyna która do 3 miesiaca miała ciagłyy wysyp a teraz jest po 9 miesiacach od zakonczenia terapii a wyglada tak: sama umieszczała swoje zdjecia w necie wiec http://img185.imageshack.us/img185/8586/dscn1377rc2.jpg http://img155.imageshack.us/img155/2223/dscn1364yg5.jpg www.izotek.pl sa jeszcze

Gość smutaszek
ja tez nie wspolzyje, ale mimno to kazal mi brac bo powiedziala ze to roznie bywa, z reszta sama bym sie tez bala ( sa gwalty itp) nie wiadomo co moze spotkac czlowieka. Ja nie wiem co jest glowna przyczyna ale na pewnow te androgeny maja w tym swoj udzial. niestety nie wchodz mi te zdjecia. ja mam brac aknemorin tylko pol roku, niewiem czy to nie za krotko, tym bardziej ze to jest mala dawka, ale coz zobaczymy.