Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Glas

CO byscie zrobily...doradzcie

Polecane posty

Gość Glas

Ona poznaje Jego. Zupelnie przypadkiem w najmniej spodziewanym momencie. On po 9cio letnim zwiazku (nie bylo malzenstwa, nie bylo dzieci), Ona takze po 5cio letnim zwiazku. Mial byc slub, wielkie plany...W momencie kiedy sie poznaja (a bylo to 2 lata temu) On byl 1,5 roku po rozstaniu, Ona rok. Ona zakochuje sie po uszy, On twierdzi, ze szaleje za nia i nie widzi swiata poza nia. Ludzie, znajomi, rodzina ostrzegali Ja, zeby w to nie brnela, bo jednak po 9-cio letnim zwiazku moze byc ciezko zbudowac cos trwalego. Jednak Ona nie slucha, idzie za glosem serca. Zwiazek rozwinal sie bardzo szybko, po 4 miesiacach zamieszkali razem. Bylo cudownie, kazdego dnia...po roku czasu od wspolnego zamieszkania Ona zauwaza cos niepokojacego w Jego zachowaniu. zaczyna wiec "weszyc", sprawdzac. Okazuje sie, ze On nadal ma uczucia do bylej. Nie jest to jednak zwykle lubienie, ale cos glebszego. Ona okrywa, ze On nadal teskni i kocha swoja byla. Dla Niej byl to cios w serce. Cholernie zabolalo. On nadal twierdzi, ze kocha Ja, ponad zycie, chce z nia byc do konca zycia, zalozyc rodzine. Jednak jej odkrycie nie daje jej spokoju. Meczy Ja to od 4 miesiecy. Przez to zwiazek zaczyna sie walic. Ona Go bardzo mocno kocha, On twierdzi, ze tez. A jednak Ona czuje sie zraniona i nie moze pogodzic sie z mysla, ze On kocha dwie. Teraz pytanie, co Ona ma zrobic w tej sytuacjii. Doradzcie prosze:(

Gość Nie chce mi się myśleć
Nic. Spokojnie żyć dalej, nie zadręczać się myślami, bo to tylko pogarsza samopoczucie.

Gość sandra 11111
nic, patrzec spokojnie na rozwoj wypadkow, ale pomalu rozgladac sie za innym:)))