Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gonga go

pytanie krótkie

Polecane posty

Gość gonga go

jestem ciemną blondynką (chodzi o kolor włosów :P) niestety farbnęłam się na czarno i teraz znów chce być blondynką, no i teraz pytanie: jak tego dokonać?pasemka, balejaż, golenie na zero :) ???

Gość gonga go
nikt nie miał takiego problemu?

Gość gonga go
up up

Gość katka76482
pasemka...:)za ktoryms razem bedzie widac efekt..pozniej juz proponuje polozyc kolor taki,ktory najbardziej jest zblizony do twojego naturalnego..ja tak wlasnie zrobilam

Gość gonga go
a nie wyszły ci żółte albo rude?

Gość katka76482
dobry fryzjer dziala cuda...zrob duzo pasemek.ale bardzo cienkie..tez sie tego balam..na poczatku bardziej przypominaly braz a nie blond ..i tak chyba lepiej bo pasemka na czarnych wlosach???hmm..nie za ciekawie to wyglada..efekt u mnie bylo widac za 4 razem:)

Gość no raczej ciemna
myślę że na zero

Gość gonga go
trochę się boję "efektu zebry" :) albo że będą rude, co mnie pokusiło na te czarne ....... mam nadzieje że nie będę po tym miała rudego siana :P

Gość katka76482
po prostu zainwestuj w dobrego fryzjera..ja naprawde bylam zadowolona..pasemka,ktore robilam za pierwszym razem wygladaly bardzo ladnie

Gość gonga go
dzięki katka, ide w czwartek, w sumie fryzjer chyba dobry

Gość Fryzjer z A
najlepiej by bylo gdybys ,,sciagla'' kolor , sa do tego specjalne preparaty,spytaj swojego fryzjera. Potem pasemka , a na wlosy co zostana rzucic farbe w kolorze twoich naturalnych.Tylko pamietaj zeby wybrac odcien troche jasniejszy od twojego naturalnego bo zwykle farba ktora sie naklada po sciaganiu koloru wychodzi ciemniej niz powinna. Jak zrobisz pasemka od razu na czarne to wyjda Ci bankowo rude.