Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aleksandrowy

Ok, potrzebuje rady, a tylko Ty mozesz mi ja dac.

Polecane posty

Mam 19 lat. On 23. Kumpel mojego brata. Zawsze mi sie podobal, ale jakos nigdy nie \'\'kumplowalismy sie\'\'. Ot, znajomi, wymiana \'\'czesc\'\' i \'\'czesc\'\'. W tym roku ta relacja ulegla zmianie, duzo rozmawiamy, moj brat powiedzial, ze on mnie lubi. Wlasnie. Lubi... A ja sie nim chyba zauroczylam. I jak tu rozegrac taka sprawe ? Zazwyczaj to ja bylam podrywana, a nie podrywająca. Zaryzykowac ? Sprowokować ? On chyba widzi we mnie tylko kolezanke, sasiadke, siostre swojego kumpla i moze byc trudno... a ja chcialabym, zeby byl dla mnie kims wiecej. W zyciu nie spotkalam jeszcze takiego faceta...(taaa wiem kazda tak mowi, jak sie zauroczy/ zakocha etc.) Nie chcialabym pozbawic siebie tej szansy, przynajmniej sprobowac. Co mi radzicie ?

Gość Onkel Dobra Rada
Puknij się z nim... jeśli czuje do Ciebie coś więcej to Cię będzie pukał, jeśli nie - skończy na tym jednym razie

Gość Agnieszka S.
Powiem Ci tak....kiedy byłam w Twoim wieku to wiele super znajomości z facetami zepsułam własnie dzieki takiemu ryzyku. Kumpluj sie z nim, to może być super przyjaźn a jesli w między czasie on cos do Ciebie poczuje na podłożu nie tylko przyjacielskim to napewno Ci o tym powie i będzie już tak jak chcesz, Jednak kochana, pamietaj-nic na siłe...jeśli Cię LUBI to niech tak pozostanie, a Ty nie wkręcaj sie bardziej i bardziej bo bedziesz cierpiala :(

Dziekuje :) Czyli mowisz, zeby nie ryzykowac ? Tzn. nie chce mu mowic, ze jest dla mnie kims waznym. To powinnien zrobic facet, ale jak postepowac, zeby on to zrobil....? Byc tylko jego przyjaciolka i jak zechce, sam to zrobi ?Tylko rzeczywiscie, boje sie, ze juz za bardzo sie w to wszystko wkrecilam.

Gość Agnieszka S.
Kochana przede wszystkim nie zmieniaj swojego zachowania, badź przy nim sobą (on napewno by tego chciał) i daj mu się wykazać. Jeśli bedzie chciał randki to ja zaproponuje, jeżeli Ty to zrobisz to może się spłoszyć i bedzie koniec KOLEŻEŃSTWA. A to że się w te znajomosc wkreciłas to nic strasznego, zauroczenie to normalka i uwierz mi że jeśeli śmigniesz na jakies balety czy cuś:P i zobaczysz fajnego faceta to o nim zapomnisz i nadal bedzie przyjaciólmi. Dlatego życze Ci kochana, nowego obiektu westchnień a tego sobie narazie odłóż na niższą póleczke:)

Gość Agnieszka S.
Ciesze sie że mogłam choć troszke pomóc:)

Dzis zlapalam sie na tym, ze analizuje nasze ostatnie spotkanie i odliczam dni do nastepnego. Zle ze mna. I sluchaj tu rozumu.