Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciotka Matylda w papilotach

Zmiany pośmiertne

Polecane posty

Gość ja chce być skremowana
po śmierci, bo to mnie przeraża:o te robaki i w ogóle :o

Gość Ciotka matylda w papilotach
chcialabym kiedys moc sama pogrzebac tak w czlowieku,to musi byc nielada przezycie,kurde.Chyba zle ze mna

moim zdaniem chodzi o pancerz psychiczny. bo nawet jesli skupisz sie tylko na tym, ze wlasnie rozcinasz powloki brzuszne celem dostania sie do zoladka i zweryfikowania jego tresci i tylko ten areal ciala cie interesuje, to kiedys musisz omiesc wzrokiem cale cialo a wtedy wizualizujesz sila rzeczy, jaki to byl czlowiek, ze mial plany, rodzine, itd. niestety, w takich zawodach przydaje sie odrobina znieczulicy.

pierwsza strona wystarczyla, jak narazie zabraklo mi odwagi na kolejna . moze jutro ? kiedys mnie to tak bardzo nie ruszalo, kumpel z medycyny pokazywal takie rozne zdjecia, widac cos sie u mnie zmienilo :-o

fakt,coś w tym jest.Znieczulica w jakimś stopniu pozwala zachować "normalność" osobie wykonującej zawód,w którym trzeba mieć styczność ze zwłokami.

Gość ja lubię oglądać takie rzeczy
matylda masz link do tego filmu?? Ciekawa jestem jak wyglądają trupy w prosektoriach akademii medycznych.Chyba są tylko trochę sine i nic więcej

Gość Kryska40**
no powiedzcie mi,kto NORMALNY chce ogladac film z sekcji zwlok? no kto? wezcie sie zastanowcie...jestescie chorzy

miałam iść spać ale nie poszłam. bardzo ciekawe. szkoda, że tak mało tych zdjęć. chętnie obejrzała bym więcej. śpiąąąąącaaaa...

Gość ja nie klikam na to
wielbiciel: a gdyby to byla bliska Ci osoba,tez by Cie nie ruszalo? :o Troche wrazliwosci czlowieku

Kryska, wyluzuj:) To normalne, zdrowe zainteresowanie cielesnoscia wlasna, jako przedstawiciela gatunku przemijajacego. Tez kiedys zapakuja nas do dolu i tyle nas widzieli. Ludzie, kremujcie sie, ale nie ze strachu przed robalami ale z milosci do ziemi, ktora bidna jest juz i tak zapchana po brzegi gnijacymi zwlokami. A tak to cieplo, suchutko i malo miejsca sie pozniej zajmuje. A i nuz ktos z nas diament zrobi:)

ja nie klikam na to ---> a zauważyłaś, że odnoszę się jedynie DO TYCH fotek??? :o a tam nie ma moich bliskich :o Czytaj ze zrozumieniem 🖐️

aż mi ciarki przechodzą od samego czytania Was PS na stronę nadal nie kliknęłam.Tchorz jestem hehe

Gość ja nie klikam na to
wielbiciel: czytam ze zrozumieniem,prostaku:) To Ty nie umiesz napisac poprawnie zdania:) Jezeli TE fotki Cie nie ruszaja,to nie rusza Cie tez inne tego rodzaju,prawda ? zegnam :o

Gość ja lubię oglądać takie rzeczy
Niezdrowa?Medycyna to moja pasja,interesuję się wszystkimi procesami zachodzącymi w organizmie,u żywych ludzi też :P Niestety pasja niespełniona :(

ja nie klikam na to ---> czy nie ruszą mnie inne - tego nie wiem dopóki nie zobaczę, a tym bardziej Ty nie możesz tego wiedzieć. Zatem bądź tak dobra i nie nadinterpretuj moich słów 🖐️

a co to jest ten rotten? skąd Wy takie strony znacie?

no ja to dziecko widziałam juz jakieś 4 lata temu w necie. bardzo smutne. ryczałam i czasem mi się ono przypomina.

Gość nie zasneee
fakt,lepiej nie klikajcie na rotten.com :( NIE WARTO :-? Boze....

Gość skoro to takie ciekawe
niestety usuneli. Pisze niestety bo jak widac nie kazdy potrafi zrozumiec ze zeby umrzec czasem trzeba przejsc pewna bolesna droge. Praca nad zwlokami to nie zabawa, potrzeba troche szacunku dla tych, ktorzy odeszli, czesto w ogromnym bólu... Dla ich rodzin też :o🖐️