Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet z kochanką

Problemik z zapaszkiem intymnym

Polecane posty

Gość Facet z kochanką

problemik jest taki, że Ona wydziela intensywny zapaszek z cipki jak jest podniecona. Jest to coś w rodzaju mocnego potu z jakąs nieprzyjemną dodatkowa nutą. Jak jej o tym delikatnie powiedziałem to zaczęła wylewac na siebie litrami jakieś dezodoranty intymne. Ale z kolei one za intensywnie pachną no i nie da się lizac cipki, bo mozna sie zatruć. Gdy liżę ją bez dezodorantu to czuję smak cebuli. Miałem w życiu iiele kobiet i wiem, że cipka może być w sam raz, tzn. nie śmierdzi a jej naturalny zapach nie odpycha tylko nawet podnioeca. I co teraz zrobic ? Czy Ona powinna iśc do ginekologa ?

Gość po prostu nie tolerujesz
jej zapachu intymnego. Ginekolog nic tu nie pomoże;)

Gość Facet z kochanką
To co zrobić ? Raz sie przemogłem po paru piwach bo miałem przytępiony wech i nawet mnie to podniecało. Ale normalnie nie daje rady...Wiem, ze niekórzy tak sie podniecaja, że nawet uprawiają scat , ale to już chyba jest zboczenie

Gość nie musze wymieniać
pewnie ma zakwaszony organizm (jeśli wykluczy się stany zapalne ginekologiczne) Najpierw - na przegląd podwozia do lekarza potem - dietka lekkostrawna (papierosy, tłuste jedzenie i tabletki antykoncepcyjne mogą zmieniać zapach i smak śluzu)

Gość po prostu nie tolerujesz
Owszem, ale tylko częściowo mogą zmienić. Nie zapominajmy, że zwierzęta dobierają się w pary kierując się zapachem. My tę umiejętność zatraciliśmy, ale czasem dochodzi do takich właśnie sytuacji

Gość przekonałem sie że..
moja tez tak ma :-O i nie wiem czy to normlane bo jest pierwsza ktorej to robiłem..

Gość Facet z kochanką
przemyslałem postanowilem ze bede jej lizał i całowal cipke bo ona jest moja i dla mnie a zapach echh nie jest az... taki straszny

Gość prawda jest takaaa
że tam nigdy nie pachnie fiołkami, stąd rozczarowania. Męski penis też różnie pachnie, nawet umyty. I to też nie są fiołki.

Gość marek zory
sprobuj possac penisa a potem cipke i porownaj doznania. jak nie lubisz cipek to moze penis w buzi cie zadowoli, kto wie