Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona----82

WYDMUSZKI z jąder jak sie je robi ?

Polecane posty

Gość ona----82

mam surowe jądra Przemysława Gosiewskiego, przekuc z 2 stron (duza dziure zrobic, ?) i wydmuchac wszystko z srodka? a pozniej jakos przemyc od srodka? czy tego juz sie nie robi ?

Gość ona----82
podbijam bo pytanie jest dla mnie kluczowe

Gość ona----82
Zgodził się bo powiedziałam mu że jak pozowoli to znajdę mu jednego klienta na pociąg z włoszczowej co jest niezwykle kluczowa liczba jeśli chodzi o te pociągi

Gość ona----82
dodam ,że mu je odgryzłam gdy powiedział ,że nie da mi na zapiekankę a mam się pożywić jego nasieniem :(

Gość ona----82
O przyszedł też Jaruś Kczyniaczek na konsultację. Myślicie że z jego jąder będą większe czy mniejsze wydmuszki ? OOOOoo ma tylko jedno....

Gość ona----82
Jareczek Kaczyniaczek :-)

Jareczek Kaczyniaczek ma tylko jedno? ojej:( biedactwo ,mezcyzna z jednym jadrem to jakby pol mezczyzny:( ale jak mu to jedno urwiesz to bedzie przynajniej jak Przemek:D moze we dwoch zrobia jakis chor eunuchow :D:D:D napisz cos na KACZKI NA TACZKI tam siedzi taki jeden pisuarowy fanatyk z szescioma kropkami w nicku :D:D a jadra majlepiej przerobic w traycyjny sposob: 1 zabierz jadra poslowi PISu 2 zrob w jadrze dziurke z jednej strony 3 kaz wlascicielowi jadra wyssac zawartosc 4 powiedz mu ze to pomaga na potencje ,napewno uwierzy 5 i wydmuszki gotowe:D:D:D przepis wzielam ze strony www.zpisazwisaspik.pl :)

Gość gramofonn
a kobieta z jednym jajnikiem to pol kobiety . POza tym takie majstrowanie przy klejnotach rodzinnych boli jak cholera .,wiec lepiej delikatnie .