Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kwiatusheck

Chyba nadchodzi oniec świata tak jak nostradamus przepowidzial

Polecane posty

Dziękuję, chętnie wejdę, bo niektóre rzeczy mnie zastanawiają... Np. dlaczego grzech sodomski jest taki ciężki, albo jaki sens ma spowiadanie się z grzechu, który wiemy, że i tak popełnimy znowu? Mimo tego, że nie jestem zwolenniczką spowiedzi, to i tak mnie to interesuje...Ale koniec swiata też jest ciekawy...

apokalipsa będzie jak zacznę jezdzić samochodem.tzn jak pierwszy raz wsiąde z instruktorem.powiadomię was o tym dniu.:P

a ja nie wiem czy do spowiedzi pójdę.ostatnim razem ksiądz mnie wyrzucił z konfesjonału:(

cóż... nie idz skoro nie masz takiej potrzeby .... a to tylko niby ksiądz który pewnie grzeszy wiecej niż Ty...

i do tego był obleśny,gruby.nie zapomnę jego twarzy do końca życia.pierwszy raz mi sie to zdarzyło.no ale wyspowiadał sie u innego księdza w ten sam dzień.na świerzym powietrzu łaziliśmy wkoło kościoła:)

Dla mnie najbardziej stykająca pokuta o jakiej słyszałam, to przejście na kolanach takiej ścieżki przed kościołem z kamieni itp. Ale jazda he he

niech sami chodzą.za te wszytskie kochanki co mają.chodzi mi o księży

a nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu? A kiedys jak szłam do bierzmowania i nie mialam pieczatek, to ksiądz pytał czy chociaż rodzicie mają prywatna firmę...ach te datki na kościół...:P