Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inka inka 26

NADIA imie dla dziewczynki

Polecane posty

ale jaja!!! :D " 10:53 [zgłoś do usunięcia] meaaa mnie też się bardzo nadia podoba, jak kiedyś Bóg obdarzy mnie córą to będzie nadia, a jak będą dwie to druga będzie emilia a jak chłopak to kajtek ale wiecie... ja tylko pogadać sobie mogę bo w ciąży nie jestem Prezes EKKM be the best... fuck the rest... " "ale wiecie... ja tylko pogadać sobie mogę bo w ciąży nie jestem " a 3 dni później dokładnie 8 marca 2008 roku zaszłam w ciążę i teraz mam .... Nadię :D

Gość NIGDY w zyciu NIE
NIGDY W ZYCIU NIE NAZWALABYM CORKI nADIA, tak mi sie zle kojarzy to imie !!! z dzieckiem pewnym! i moze to glupio brzmi ale ze wzgledu na ta dziewczynke nie dam nigdy tak dziekcu na imie, zygam poprostu tym imieniem, mam go dosc!

Gość NIGDY w zyciu NIE
i na podworku jak krzydniesz nADIA SRADIA TO SIE WSZYTSKIE DZIECI ODWROCA:) W SZKOLE BEDA SIE TYLKO NAZWISKAMI ODROZNIAC BO KAZDE BEDZIE MIALO NADIA, NIE MOZECIE JZU WYMYSLIC CZEGOS MNEI OKELPANEGO, JAK CHCECIE DAC DZIEKCU TAKIE WYIMAGINOWANE, ORGINALNE IMIE TO JE WYMYSLCIE Z GLOWA:d

Gość plus imienia
jest taki, ze nie trzeba bedzie na szkole lozyc. Imie w sam raz dla panny lekkich obyczajow :P

jak ja kocham takie suki ujadające :D tak. lejcie jad, puszczajcie pianę :) a my mamy was w głębokim poważaniu, żeby nie powiedzieć w DUPIE :D