Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luluuuu

Jakie Serum dla 28-latki ?????

Polecane posty

Gość luluuuu

Jakie serum polecicie? Mam skórę odwodnioną,mieszaną z tendencją do przesuszania, widoczne pierwsze zmarszczki mimiczne wokół oczu. Wiek 28 lat. Jakie serum jest godne polecenia?

Gość luluuuu
up

Gość złota rybka-
ja mam 27;-)) nie stosuje zadnego seum, tylko maseczki nawilzajace. moja kumpela jest kosmetyczka i nie poleca serum przeciw zmarchom przed 30;-))

Gość luluuuu
Przy okazji. Na 170 cm ważę 83 kilogramy. Czy to dobra waga?

Gość luluuuu
Bardzo lubię cukier w kostkach.

Gość luluuuu
A ja właśnie byłam w Perfumerii niemieckiej,miałam robiony Make up przez wizażystkę i proponowała mi już serum. Takie lekkie nawilżające,relaksujące.. Myśle,że generalnie zależy to od stanu skóry. ;-) Chciałabym by polecił mi ktoś coś z własnego doświadczenia dobrego... Sprawdzonego. Albo napiszcie chociaż czego absolutnie nie polecacie!!!!

Gość złota rybka-
lulu... ja nie twe gabaryty, wiec sie nie wypowiem, ja mam 163 i 52 kg, zalezy od budowy, ja mam akurat grube kosci na biodrach, nie wygladam jak anoreksja ale marzy mi sie schudnac do 50 kg. zalezy d budowy, wejdz moze na jakies przeliczniki waga- wzrost

Gość złota rybka-
wlasnei zalezy od skory mam znajoma z uczelni ma 21 lat i zmarszczki jak niejedna 40. ja mowie z wlasnego doswiadczenia, mi daja gora 21 . ale ja unikam solarium i słonca.

Gość luluuuu
Ćwiczę rzut młotem, może to dlatego. Mam 39 w bicu, 73 w udzie.

Gość złota rybka-
Nie znam sie na tym ja gram w hokeja;-))

Gość luluuuu
Hokej to głupi sport. Nie interesuje mnie :(

Gość złota rybka-
hokej jest wyłacznie dla inteligentnych;-)))

Gość luluuuu
Musisz naprawdę strasznie wyglądać.

Gość złota rybka-
mowisz o sobie? ze kosmetyczka zaproponowala tobie serum dla 50 tek? hahahahaa

Gość abraka dabra
oj laseczki, a ja mam 172, 57 kg i dwójkę dzieci. jeżdzę na lyżwach, gram w paintball, używam kosmetyków na wodzie termalnej Vichy, mam 30 lat i żadnych oznak na zbliżające się zmarszczki. A te ponoc powstają najszybciej na przesuszonej skórze, więc używać kremów dogłębie nailżających z wysoką ochroną przeciwsloneczną , nie stresować się, pić dużo płynów i będzie ok. Poza tym trzeba mieć radość w duszy:)

Gość 30 lat to stara już jesteś
nie pomogą fale wisły :D

Gość fale wisły
nie pomogą komus, kto zupełnie o siebie nie dba. mając 30 lat wyglądam lepiej niż natapetowane młode laseczki. Trzeba o siebie dbać, a to wcale nie jest takie trudne.

Gość tak sobie osładzaj
stara ropucho :D

Gość gość
Kvrwa spamaria, wypeirdalaj z reklamą tego GOÓWNA!!! :O Kvrwa spamaria, wypeirdalaj z reklamą tego GOÓWNA!!! :O Kvrwa spamaria, wypeirdalaj z reklamą tego GOÓWNA!!! :O Kvrwa spamaria, wypeirdalaj z reklamą tego GOÓWNA!!! :O Kvrwa spamaria, wypeirdalaj z reklamą tego GOÓWNA!!! :O Kvrwa spamaria, wypeirdalaj z reklamą tego GOÓWNA!!! :O Kvrwa spamaria, wypeirdalaj z reklamą tego GOÓWNA!!! :O Kvrwa spamaria, wypeirdalaj z reklamą tego GOÓWNA!!! :O Kvrwa spamaria, wypeirdalaj z reklamą tego GOÓWNA!!! :O Kvrwa spamaria, wypeirdalaj z reklamą tego GOÓWNA!!! :O Kvrwa spamaria, wypeirdalaj z reklamą tego GOÓWNA!!! :O Kvrwa spamaria, wypeirdalaj z reklamą tego GOÓWNA!!! :O Kvrwa spamaria, wypeirdalaj z reklamą tego GOÓWNA!!! :O Kvrwa spamaria, wypeirdalaj z reklamą tego GOÓWNA!!! :O Kvrwa spamaria, wypeirdalaj z reklamą tego GOÓWNA!!! :O Kvrwa spamaria, wypeirdalaj z reklamą tego GOÓWNA!!! :O Kvrwa spamaria, wypeirdalaj z reklamą tego GOÓWNA!!! :O Kvrwa spamaria, wypeirdalaj z reklamą tego GOÓWNA!!! :O Kvrwa spamaria, wypeirdalaj z reklamą tego GOÓWNA!!! :O Kvrwa spamaria, wypeirdalaj z reklamą tego GOÓWNA!!! :O Kvrwa spamaria, wypeirdalaj z reklamą tego GOÓWNA!!! :O Kvrwa spamaria, wypeirdalaj z reklamą tego GOÓWNA!!! :O Kvrwa spamaria, wypeirdalaj z reklamą tego GOÓWNA!!! :O Kvrwa spamaria, wypeirdalaj z reklamą tego GOÓWNA!!! :O Kvrwa spamaria, wypeirdalaj z reklamą tego GOÓWNA!!! :O Kvrwa spamaria, wypeirdalaj z reklamą tego GOÓWNA!!! :O Kvrwa spamaria, wypeirdalaj z reklamą tego GOÓWNA!!! :O Kvrwa spamaria, wypeirdalaj z reklamą tego GOÓWNA!!! :O Kvrwa spamaria, wypeirdalaj z reklamą tego GOÓWNA!!! :O Kvrwa spamaria, wypeirdalaj z reklamą tego GOÓWNA!!! :O Kvrwa spamaria, wypeirdalaj z reklamą tego GOÓWNA!!! :O Kvrwa spamaria, wypeirdalaj z reklamą tego GOÓWNA!!! :O Kvrwa spamaria, wypeirdalaj z reklamą tego GOÓWNA!!! :O Kvrwa spamaria, wypeirdalaj z reklamą tego GOÓWNA!!! :O Kvrwa spamaria, wypeirdalaj z reklamą tego GOÓWNA!!! :O Kvrwa spamaria, wypeirdalaj z reklamą tego GOÓWNA!!! :O Kvrwa spamaria, wypeirdalaj z reklamą tego GOÓWNA!!! :O Kvrwa spamaria, wypeirdalaj z reklamą tego GOÓWNA!!! :O Kvrwa spamaria, wypeirdalaj z reklamą tego GOÓWNA!!! :O Kvrwa spamaria, wypeirdalaj z reklamą tego GOÓWNA!!! :O Kvrwa spamaria, wypeirdalaj z reklamą tego GOÓWNA!!! :O Kvrwa spamaria, wypeirdalaj z reklamą tego GOÓWNA!!! :O Kvrwa spamaria, wypeirdalaj z reklamą tego GOÓWNA!!! :O Kvrwa spamaria, wypeirdalaj z reklamą tego GOÓWNA!!! :O Kvrwa spamaria, wypeirdalaj z reklamą tego GOÓWNA!!! :O Kvrwa spamaria, wypeirdalaj z reklamą tego GOÓWNA!!! :O Kvrwa spamaria, wypeirdalaj z reklamą tego GOÓWNA!!! :O Kvrwa spamaria, wypeirdalaj z reklamą tego GOÓWNA!!! :O Kvrwa spamaria, wypeirdalaj z reklamą tego GOÓWNA!!! :O Kvrwa spamaria, wypeirdalaj z reklamą tego GOÓWNA!!! :O Kvrwa spamaria, wypeirdalaj z reklamą tego GOÓWNA!!! :O Kvrwa spamaria, wypeirdalaj z reklamą tego GOÓWNA!!! :O Kvrwa spamaria, wypeirdalaj z reklamą tego GOÓWNA!!! :O Kvrwa spamaria, wypeirdalaj z reklamą tego GOÓWNA!!! :O Kvrwa spamaria, wypeirdalaj z reklamą tego GOÓWNA!!! :O