Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Caroljana

Wybaczyc? nie wybaczyc? jak podejsc do tej sprawy?

Polecane posty

Jesteśmy ze sobą od 4 lat, nie zawsze było doskonale, ale najważniejsze to że sie kochamy. :) Jakies miesiace temu znalazlam zdjecie z pewnej imprezy na ktorej mnie nie bylo ( ale o niej wiedzialam) na zdjeciu wszyscy pijani, a na jednym moj chlopak trzymajacy na recach jakas dziewczyne. Wkurzylam sie i to bardzo, poklocilismy sie, on sie jakos z tego wytlumaczyl, powiedzial ze nie zrobil by z nia niczego wiecej, ale moj zal pozostał. Może nie powinnam byc zła bo to byla dziewczyna jego kuzyna i ale od tamtego czasu nie bylo dnia zebym o tym nie pomyslala. Teraz juz mniej mu ufam. powiedzcie co zrobilybyscie w mojej sytuacji?? I jak zapomiec o tym co zobaczylam??

ewentualnie wykastrować, bedzie gwarancja, że na pewno z żadną babą nie zrobi niczego konkretnego . Kastrować oczywiście gołymi ręcami.

łomatko :D na ręcach? to zdecydowanie niewybaczalne :P

Gość wacia
gołymi ręcami !

Skoro trzymał ją na RĘCACH :P to napewno jest to dowód zdrady :P Ja bym o tym nie mogła zapomnieć....do śmierci ten obraz by mnie prześladował....Ona na jego Ręcach....KOSZMAR 😭 Głupota ludzka nie ma granic :P :P :P

Gość KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
TO NIEWYBACZALNE...Z CHUJEM NA GŁOWE SIĘ ZAMIENIŁ TEN TWÓJ CHŁOP.