Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolka z Krakowa

pomocy

Polecane posty

Gość Jolka z Krakowa

Mam problem bo nie wiem czy moze to byc ciąża czy jakas chorba . miałam okres normalnie w tym miesiacu ale po ostatnim stosunku to było 12,01,08 nie bylismy pewni czy mój facet skonczył we mnie .Robiłam test ciązowy dwa tygodnie pózniej ale wyszedł negatywnie. ale teraz mam nabrzmiały twardy brzuch dołem czesto musze chodzic sikac , piersi mnie troche czasami pobolewaja, jem wiecej ;/ nawet mój facet ostatnio stwierdził ze mam wiekszy brzuch... czy to mozliwe zeby test nie wykrył ciaży prosze o rade !

Testy nie daja pewnosci w 100% wiec radzila bym udac sie do ginekologa.Po co sie tak stresowac:)

Gość za malo danych
kiedy powinnas dostac okres, w ktorym dniu cyklu wspolzylas, ile po stosunku robilas test itd.

Gość Jolka z Krakowa
Test robiłam dwa tygodnie po stosunku . stosunek odbył sie w 14 dniu cyklu w styczniu okres mi sie zpóznił 6dni ale go dostałami był bardzo bolesny teraz powinnammiec okres za 20 dni

jak nie jestes pewna to zrob sobie test z krwi i bedzisz spokojniejsza

Gość Jolka z Krakowa
????

Gość skoro miałaś okres
to nie jesteś w ciąży bo gdybyś była w ciąży to zamiast okresu miałabyś co najwyżej plamienia

Gość Jolka z Krakowa
chyba zrobie ten test z krwi , takie objawy równie dobrze mogą byc znakiem jakiejs choroby?

Gość skoro miałaś okres
obrzmiały brzuch i piersi oraz apetyt nie są jeszcze objawami ciąży co wy się wszystkie uwziełyście dziewczyny, ledwie Wam piersi się powiększą przed okresem już sobie wmawiacie ciążę.... objawy ciąży to się ma około drugiego trzeciego miesiąca, przedtem nie ma się ani zbytnio powiększonych piersi ani brzucha a wy już 7 dni po domniemanym zapłodnieniu widzicie u siebie wielgachny brzuch, obrzmiałe piersi zachcianki ciążowe i inne podręcznikowe symptomy

Gość skoro miałaś okres
brzuch masz duży bo więcej jesz, piersi obrzmiałe bo może utyłaś ostatnio, sikac sie chce jak sie przeziębi pęcherz jak masz schizy to kup test ciążowy i tyle, są przecież w każdej aptece czy supermarkecie, sikasz na niego i po kilku minutach masz odpowiedź

Gość za malo danych
do skoro mialas okres - z tymi objawami ciąży to trochę nie masz racji, bo pojawiają się i nawet już od 3 tyg. ciąży. Brzuch może być wtedy nabrzmiały (nie jest większy tylko wtedy kiedy powiększa się płód), piersi mogą już boleć i mogą pojawić się już nudności.

Gość gimmrolix
JA powinnam była dostać okres w niedz. i dalej nie dostałam;/ zabezpieczam się z chłopakiem... Nie pękła żadna gumka... piersio mnie bolą tak jak zawsze przed okresem a jednak go nie ma:/ co robić??