Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukiwaczkapralki

PRALKA GODNA POLECENIA

Polecane posty

Gość poszukiwaczkapralki

Czesc Zepsula mi sie pralka. Koszt naprawy taki, ze pani w serwisie kazala kupic nowa:/ Jaką praleczke byscie polecili?? Zaznaczam ze za pare tygodni urodzi nam sie maly smark wiec musi byc niezawodna i w miare cicha. ladowana od przodu min 1000 obrotow rozne programy (pranie reczne i szybkie) dodatkowe plukanie min przycisk pol prania super jakby wyswietlala czas do konca prania. CENA do 1400 Jeśli ktos z Was ma pralke z ktorej jest zadowolony - pochwalcie sie Bede wdzieczna za rady Pozdrawiam

Gość poszukiwaczkapralki
a jaki model jesli mozna spytac?

Gość moja tesciowa
podbijam

Gość fdsdfdfsdfd
Samsung jest też dobra :D

Gość poszukiwaczkapralki
dzieki wszystkim za opinie:) moja mama ma whirlpool 6zmysl (jakis starszy model) i sobie chwali, ale one sa dosc drogie myslalam o samsungu, fajne sa te nowe modele i niedrogie ale naczytalam sie kiepskich opinii i sie przestraszylam:/ naprawde tak halasuje i biega po lazience??

Gość poszukiwaczkapralki
jak to babelkowa?? i jaki bosch konkretnie?/ podpowiedzcie jakis model, bo musze wyprac wyprawke:)

bąbelkowa- zasilana ciepłą wodą. Ta pralka nie ma grzałki ( co się wiąże z niższymi rachunkami za prąd- sprawdzone;)) Bębny w tych pralkach ustawione są pionowo co powoduje, że tkaniny nie niszczą się ocierając o bęben podczas prania. Wytwarzane przez specjalny system pęcherzyki powietrza przenikają przez tkaniny podczas procesu dodatkowo wzmacniając jego efekty.Posiada funkcję Fuzzy Logic - automatyczne ustawianie parametrów prania( ustawiasz ile ma brać wody, czy ma być ciepła letnia czy zimna , no i jest dużo programów) jednym słowem cuda wianki :D

a ja ostatnio zakupiłam pralkę i właśnie ze względu na małe dziecko = częste pranie niedużej wagowo ilości ubrań wybrałam markę Candy bo mają super program 50 st. 32 minuty. po pół godzinie mogę już rozwiesić pranie i schnie, a wiadomo że takich małych ciuszków to i tak w wyższej temperaturze nie pierze się. Mam model c2 105 Pralka cichutka, dobrze odwirowuje =, ma grzałkę- nie pobiera ciepłej wody. 1000 obr. to max wirowania, przy krótkim programie z automatu ustawia na 800 obr ale zanim się włączy to można przestawić. Programów ma od groma - różne temperatury, dodatkowe płukanie, wirowanie:) Wyświetlanie czasu do końca prania co pół godziny plus ostatnie 15 minut. Możliwość zaprogramowania prania. jeśli chodzi o pralki to polecam sklep 1komp.pl można sobie poczytać specyfikacje, porównać modele, zobaczyć które przypadną do gustu. Jakby co to można bez problemu z obsługą sklepu pogadać to coś dobiorę do oczekiwań. Markę candy z tego co wiem też mają choć nie wiem czy ten model... ale jak nie ta pralka to inna. Ważne żeby dobrze spełniała powierzone jej zadania :)