Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olson

...Odchudzanie...

Polecane posty

No właśnie, jak mam stracić z ... 10 kg ? Mam 12 lat, 172 cm wzrostu i ważę....................................................................... 55 kg !!! To dla mnie koszmar, nie wiem co mam ze sobą zrobić, nie mogę już na siebie patrzeć, wstyd mi przed siostrą, ma 19 lat i waży 58 kg a ma 173 cm wzrostu.... Więc proszę, podajcie mi jakieś najlepsze sposoby na odchudzanie :) Czekam z niecierpliowścią

Gość dziewczyno
puknij sie w glowe i zastanow co ty tu wypisujesz!! masz 12 lat!!!!!!! odzywiaj sie zdrowo i normalnie bo sie rozwijasz!!zadnych diet!!a na moje oko to i tak jestes za chuda !!!!!!!!!!!!!!!

Gość jedz dużo i tłusto
w wieku 19 lat będziesz czołgiem 2 na 2 metry 😍

Gość co za bzdury piszesz
masz niedowagę, jesteś w okresie wzrostu i chcesz sie odchudzac ? super, rozregulujesz sobie hormony, nie urosną Ci piersi nie będziesz miała miesiączki i na kilkanaście lat będziesz miała osteoporozę i problemy z zębami waga kochanie to nie wszystko, nie ona decyduje o atrakcyjności można byc wychudzoną i mimo to nieurodziwą a do tego chorą rozumiałabym gdybyś chciała sie odchudzac gdybys miała nadwagę, ale nawet w tym wypadku ciało lepiej kształtowac cwiczeniami a nie dietą

Jeśli sądzicie że nie powinnam się odchudzać to napiszcie jakieś ćwiczenia, które po krótkim czasie dają wielkie efekty :) dzięi za odp :) wejdźcie na stronkę : http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3694714 jeśli znacie jakieś dobre sposoby na pryszcze i wągry :)

Gość cdsacscd
jestes jebnieta, na mozg, masz anoreksje!!

Gość cdsacscd
ile chcesz wazyc 40 kg przy 172?bedziesz wygladac jak Nasza-szkapa