Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sabiness

Matura z BOLIGII

Polecane posty

jest ktos kto juz ja pisacl? ja ja pisze jutro... jak ktos cos ma to dajcie znac !!

zdarza sie... polowa polski juz pisala te matury od pon-piatku, wiec moze ktos cos ma dzisiaj na angol szlismy z wykutymi odpowiedziami i zadaniami juz rozwiazanymi :D

Na jakimś innym forum znalazłam takie info: Biologia PODSTAWOWA dna, choroby z chromonaslego ukladu bylo o ukladzie pokazmowym nerwowym i oddechowych tkanki poprzecznie prązkowane i gladkie o bulini bylo jedno zadanie o chorobie ukladu krazenia czyli zawal i miazdzyca o chorobach plciowych ktore sa przenoszone przez wirusy a;lbo bakterie o miesiaczce jak ona zachodzi. i coś takiego: na probnej z biologi bylo duzo pojec na podstawie tekstu mozna bylo to napisac, bylo o ukladzie pokarmowym nerwowym i oddechowych,tkanki poprzecznie prązkowane i gladkie,o bulini bylo jedno zadanie,o chorobie ukladu krazenia czyli zawal i miazdzyca,o chorobach plciowych,ktore sa przenoszone przez wirusy a;lbo bakterie,o miesiaczce jak ona zachodzi,jeden wykres trzeba bylo zrobic Nie są to jednak potwierdzone wiadomości ale zawsze coś ;)