Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka kalinka

PUPA JENNIFER LOPEZ - 109cm !!

Polecane posty

Gość malinka kalinka

Hehe to tak na pocieszenie dla tych co marudza ze maja duze tylko a przeciez j.lo to seksowna babka :) i jej tylek jest bardzo podziwiany hehe :)

Gość tdfegetdrf
jak dla mnie ma za duzy tylek i taka jest prawda

Gość zgadzam się..
na plakatach wychodzi fajnie bo photoshop czyni cuda. A tak to ma wielki tyłek, nieładny.

nie raz na filmach było widać,że ma spory zadek;) no ale widocznie taka już jej uroda. ważne też ,że reszte ciała ma ładną i jędrną

jest roznica pomiedzy duzy i jedrny a chudy i obzisly albno duzy i sflaczaly a szczuply i jedrny. jedrne zawsze zyglada dobrze.

W życiu nie uwierzę ze JLo ma 109 cm w tyłku!!! Ja mam około 103 i to jest wielkie tłuste dupsko!!!! Mi się wydaje że ona jest po prostu bardzo szczupła, tyłka nie ma wychudzonego wychudzonego dlatego wydaje się duży w porównaniu do reszty. Przecież całe Hollywood to rozmiary 32 i 34 a ja przy tyłku 103 nosze rozmiar 40 BRRRR!!! Masakra!!!

Gość smutne acz prawdziwe
przecież obwód bioder nie zależy jedynie od tego jakie są pośladki tylko od tego jaką szerokośc ma miednica można miec płaską dupę i duży obwód i odwrotnie wąskie biodra i odstające pośladki

Gość tez wyczytalam
Jennifer Lopez ma w biuscie 86cm w talii 66cm i 109cm w biodrach a beyonce ma 107cm ...latynoski maja czesto takie duze tylki i to nie kwestia tluszczu ! ja tez mam 109cm w tylku i reszta obwodow tez gragedia i moje dupsko jest wielkie ale moze mi sie tak wydaje bo tam sam tluszcz i cellulit i reszta wymiarow,a ona jest szczuplutka i ma jedrny tylek zgrabny i dlatego to jej atut

Gość Yelfa
Nie,no bez przesady na ostatnim zdjęciu lopez ma łydki jak patyki,jakaś przeróbka.

Gość Yelfa
I też nie wierzę,że w talii 66

Gość ideałłłł
nie zapominajmy ze właściwe kobiece wymiary nie zależą od tego ile masz ich ogólnie!! liczy się różnica miedzy biodrami i talią i biustem IDEAŁ TO 30CM RÓŻNICY!!!!! Na tym polegał podobno fenomen marlin monroe ja mam 103cm biodra 73 talia i 100cm biust i nie mam zastrzeżeń do tych prporcji, a jak ma coś zejsc to najchetniej wszędzie po równo!

Gość vołguś lajt
Tylko, ze latynoski maja inne tylki od Polek, posladki sa wyzej i nie sa nigdy plaskie

Gość eskilibri
ooo ranny! to ja mam w biuście 92 w talii 68 a w tyłku...89

Kuraiko to Ty na diecie jestes??:) a ile masz wzrost??:) po wymirach sadze, ze jakies 170-175;)

Gość up /

Gość 90-60-90 jest jednak
fajne :P ale ciężkie do osiągnięcia, a u mnie w ogóle niemożliwe. W pasie mam 61, w biodrach 88 ale ten biust... 81 cm :P zawsze można podepchać silikonem, hehe.

Gość zazdroscicie chyba
jennifer jest zajebista

Gość annnna4444
Nigdy w to nie uwierzę. Ja mam 100 a jestem od niej grubsza w tyłku a raczej w biodrach bo tyłek mam płaski. Ona jest szczuplutka tylko ma wystający tyłek, ale nie szeroki, brzuch też ma płaski więc absolutnie nie ma 109. Góra 100cm. Ma super figurkę tylko ciut przy mały biust. Tak samo Beyonce.

Gość zazdroscicie chyba
annnna4444 : a widzialas jej zdjecia w sukniach wieczorowych kiedy stoi przodem...ma sze4rokie biodra !! zreszta zaraz ci znajde jakies takie zdjecie

Gość annnna4444
Super figura na tych zdjęciach szczególnie na tym 2. Ale nie ma na pewno 109cm. Jest szczupła w talii i ma dużą różnice między talia a biodrami dlatego tak sie wydaje. Naprawdę mam szerokie dupsko i brzuch bo ostatnio przytyłam a mam 100 w biodrach.

Gość SAE
109?? Ja mam 98 i uważam, że mam za dużo. Ona ma wymiary 86:66:109?? Niemożliwe!!! Ja mam 86:69:98! czyli można powiedzieć, że podobne (a w biodrach chudsza) a nie uważam, sie za szczupłą! A ona nie jest gruba!! A jak mierzycie biodra?? Chyba pod pośladkami?? Czy nie? Ja nie mam tyłka płaskiego (też wystający jak ona) dlatego, wyglądam jeszcze na grubszą ;/

j.lo wziela udzial w takiej ala kampanii ze nie wszystko co chude jest piekne i ze mozna byc powabnym majac rozmiar 42. ona ma na dole rozmiar 42 i do tego sie przyznaje. niestety prawda jest taka, ze wiekszosc kobiet w takim rozmiarze nie ma tak jedrnego i zadbanego ciala jak j.lo. i tu o to chodzi. trzesaca galareta nawet w rozmiarze 34 nie jest powabna :o

zapomnialam dodac, ze nie mozna porownywac bialych kobiet z latynoskami. jej pupa jest zupelnie inna niz nasze.

Gość ideałłł
dlaczego różnica 30 cm do lamusa? czyżby dlatego, że w modzie teraz chłopieca sylwetka? Może gdzieś tak lata 90' to promowała kate moss !!! Teraz sylwetkę promują właśnie J. Lo, Scarlet Jonsson czy Beyonce !!!

nie ma idealow a moze jest ich wiele :) nie to ladne co ladne a co sie komu podoba. wypisuje to po raz n-ty na tym forum ale to prawda. jedni lubia klepsydry inni gruszki, dzwony,itp. ile naszych ksztaltow tylez i upodoban. przeciez swiat bylby straszny gdybysmy wszystkie byly identyczne! spokojnych snow :)

Gość papka
ehh.. a ja 18 lat, 163 cm wzrostu.. 80 cm w biuście, 71 w talii i 93 w biodrach. Chciałabym z bioder troche zrzucić, ale nie mam na nich tkanki tłuszczowej. Jeszcze ten mały biust, którego prawie nie ma. Jestem załamana.. nie wiem co robić. :((