Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amelusia

Czy warto robic test na 3 dni przed miesiączką????

Polecane posty

Witam. Dziś mój 25 dc. Cykle mam regularne.Owulacja albo 13 albo 14 dc. Czy możliwe żeby już wykrył ciąże czy to za wcześnie??? A robiłam Quick vue Pozdrawiam

Gość SanSan
a jaki mialas wynik??? mi testy zawsze wykrywaly ciaze ok 12 dni po owulacji slaba druga kreska ale byla widoczna ale mozliwe ze jeszcze nie wykryl, sama mam kolezenke ktora test robila w dniu okresu ktorego nie dostala i I kreska i dopiero po paru dniach II kreski

Gość mnie sie wydaje ze za wczesni
e...czytalam, ze miarodajnego wyniku mozna sie spodziewac w dzien miesiaczki, a najlepiej kilka dni po terminie.

Gość chudaalegruba
nie radze ja tak zrobilam i bylam pewna ze nie jestem w ciazy a tu niespodzianka 2 dni po terminie msc i test pozytywny

No mam nadzieje, że u mnie też tak będzie a jaki test robiłaś?? A miałaś jakieś objawy ciażowe?

Gość czekolada mniam
amelusia ......nie ma sensu robic testu przed dniem oczekiwanej miesiaczki.Moze dojsc do zaplodnienia zrobisz test ktory wyjdzie pozytywnie a po paru dniach dojdzie do samoistnego poronienia tj.miesiaczki.Po co sobie nadzieje robic?

No w sumie macie racje, czyli mam nie sugerować się negatywnym wynikiem bo może jeszcze będzie ciąża? Ja owulacja była miedzy- 12 a 14 dc?

Gość ja zrobiłam test
15 dni po owulacji i już wyszedł mi pozytywny:)

Bo miałam monitorowany cykl. Byłam w 12 dc na usg i pęcherzyki ładne. A teraz nie pamiętam , w którym dniu miałam bóle a le będąc na usg w 18 dc- potwierdzona owulacja ciałko żółte i ebdo 16 mm. A jak byłam na usg w 12 to endo miało 8 mm

ja robiłam dzie wcześniej wyszedł negatywnie dwa po terminie spodziewanej miesiaczki pozytywny

Gość Kiva
Mam 11 lat i dzisiaj wbił mi sie zamek z spodni w miejsce intymne . Nie wiem czy to miesiaczka,brzuch mnie nie bolał itp.