Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magdalena2006

ZAPALENIE UCHA

Polecane posty

Witam Mam córę która skończyła dziś roczek od prawie dwóch miesięcy mamy problem z małą a mianowicie zaczęło się od kaszlu, po dwóch dniach na policzkach pojawiły się jakieś skazy, okrutny katar co gorsza mała zaczęła się łapać za uszy i znowu wizyta u lekarza diagnoza antybiotyki i leki przeciw alergiczne nie spodobało mi się podejście lekarza ale co ja szary człowiek mam zrobić lekarze mądrzejsi są po miesiącu kuracji żadnych zmian pobraliśmy krew do badania alergologicznego efekt zadowalający nie jest na nic uczulona mija prawie dwa miesiące a w nosku jej dalej furczy i bije się po uszkach a lekarze mówią ze jest poprawa. Co ja mam robić. Proszę o pomoc ewentualnie namiary na dobrego laryngologa z okolic Raciborza Serdecznie dziękuje

Gość ________________
Co pomoże laryngolog na pasożyty? Jeżeli zaczęło się od kaszlu i zmian na skórze to wskazuje na zakażenie glistą. I nic nie pomoże higiena, bo jaja glist przynosimy codziennie na butach do domu. Tu stronka rodziców z podobnym problemem: http://kocia-stronka.republika.pl/alergia.html

Dzięki za odpowiedź sorry nie dopisałem zmiany na skórze zniknęły a kał i mocz był badany i nic nie wykryto te badania poszły w pierwszej kolejności Małej zostało tylko furczenie w nosku i zmiany w uszach a od tych spraw jest chyba laryngolog Dzieki