Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdfsksdnfklwmfkl

Czy ona jest ZAZDROSNA?-nie rozumiem zachowania kolezanki...

Polecane posty

Gość jdfsksdnfklwmfkl

Za tydzien wyjezdzam do Niemiec z narzeczonym, zeby szukac pracy. Zatrzymam sie u kolezanki, ktora znam od szkoly sredniej. Skonczylam studia i chce znalezc prace tam. Pomieszkam u niej jakis tydzien zeby znalezc mieszkanie dla mnie i chlopaka, potem on dojedzie z rzeczami. Problemem jest to, ze spodziewalam sie innej reakcji mojej, wydawaloby sie dobrej kolezanki. O pomysle zamieszkania w miescie, gdzie teraz mieszka, powiedzialam jej pol roku temu. Reakcja-zero reakcji, cos w stylu "aha, fajnie" i temat sie urwal. Glupio sie z tym czulam, bo ja gdybym sie dowiedziala, ze ktos chce zamieszkac w moim miescie w innym kraju, postaralabym sie pomoc mu nawet znalezc mieszkanie, wesprzec w tej decyzji a tu cisza jak makiem zasial. Wrecz nawet namaiwala mnie na wyjazd do Holandii, bo niby lepsze zarobki. W koncu bylo mi tak smutno, ze wygarnelma jej wszytsko, wtedy ona zaczela twierdzic ze to do niej jeszcze tak nie dotarlo, ze chce tez planowac zycie w Niemczech. Nie jestem jakas super pieknoscia, ale na pewno jestem duzo atrakcyjniejsza od mojej kolezanki. Od niedawna spotyka sie z jakims chlopakiem-czy moze byc tak, ze jest zazdrosna, ze jej chlopak moze mnie "zbyt polubic"? nie wiem juz co o tym myslec, odkad powiedzialam jej o wyjezdzie jeszcze nie pwoiedziala, ze sie cieszy, ze nie ebdzie juz sama na obczyznie. Dodam, ze chodzilysmy razem do klasy w liceum, zawsze sie lubilysmy, po maturze meiszkalysmy w tym miescie w Niemczech jako opiekunki do dzieci, tylko ze ja wrocilam na studia a ona zostala i studiuje tam. Co myslicie? czy ja zbyt wiele wymagam? ja bym pomogla szukac mieszkania, albo chociaz cos takiego zaproponowala. jak myslicie?????

Gość jdfsksdnfklwmfkl
prosze, niech ktos przeczyta i pwoie co o tym mysli...ja juz sama nie wiem, moze to normalne a ja oczekuje zbyt wiele???

Gość ale jajajajajajjajajajajaja
pewnie że ejst zazdrosna, flądra jedna. ja tam bym na twoim miejscu nie zadawała się z nia później.

Gość jdfsksdnfklwmfkl
prosze powaznie o porade, czuje, ze mi smutno, nie wiem jak do tego podejsc-czy jej zachowanie ejst normalne? znamy sie tyle lat, zawsze ja bardzo lubilam, milaysmy dobry kontakt, nie wiem co myslec...

Gość po prostu nie
lubi cię tak, jak ci się wydaje. dlaczego nie pomyślisz o tym, że ktoś cię może nie lubić? od razu wkręcasz sobie, ze jest zazdrosna, a może wcale się nie cieszy że bedziesz obok, bo jej to zwisa ? :)

Gość juka8
Ale super wnioski, jest zazdrosna, bo nie zsikala sie z radosci, ze przeprowadzasz sie do jej miasta:O

Zwalasz sie komus na lab, pakujesz sie w jego zycie razem ze swoim amantem i jeszcze ci malo? I tak sie dziwie kolezance, ze pozwolila takiej istocie jak ty mieszkac u niej (cos czuje, ze ten \'tydzien\' sie jednak przedluzy, bo tacy jak ty zazwyczaj naduzywaja ludzkiej goscinnosci). I nie, twoja kolezanka nie powinna czuc sie w obowiazku szukac ci mieszkania. Przeciez ty bys nawet placem nie kiwnela, gdyby sytuacja byla odwrotna. Zreszta co za przypadek, ze w tak duzym kraju jak Niemcy musialas akurat wybrac to samo miasto...

Gość jdfsksdnfklwmfkl
chirality, to zaden przypadek, po prostu w liceum wpadlam na pomysl wyjazdu do tego miasta po maturze i zapytalam ja, czy chcialaby wyjechac ze mna bo bardzo sie przyjaznilysmy. Wiec to miasto to byl moj pomysl, ale to nie o to chodzi. Mieszkalam w nim 1,5 roku, znam je i tam wlasnie chce skierowac swoje pierwsze kroki w poszukiwaniu pracy-czy to az takie dziwne? poza tym o co ci chodzi z tym ze ja "nie kiwnelabym nawet palcem". tu wlasnie sie grubo mylisz, moja kochana, bo ja, gdybym miala czas wolny, tak jak ona to deklaruje, poszperalabym w necie za ogloszeniami i podzwonila w pare miejsc, bo tak nakazywaloby mi serce i sumienie. poza tym nie "zwalam sie do niej" z zadnym "amantem", bo jade sama, szukam szybko lokum i moj narzeczony dojezdza do mnie, wiec daruj sobie glupie wstawki. prosze normalnych ludzi o opinie:)

Gość Ja rozumiem autorkę
nie rozumiem zarzutów pod jej adresem, dziewczyna oczekuje czegoś, co sama by zrobiła, to normalne. co to za zwalanie sie na łeb, skoro się ludzie znają pół życia, jeśli byli niby przyjacółmi. ja bym to samo zrobiła dla swojen przyjaciółki i sama bym tego oczekiwała.

Gość jdfsksdnfklwmfkl
pozatym uważam że ta koleżanka jest idiotką więc powinna się cieszyć że wogóle pozwalam jej do siebie mówić cześć a jej coś jeszcze nie w smak

Nie potrafisz okazac wdziecznosci, gdy ktos oferuje ci bezinteresownie pomoc. I jezeli ktos jest tutaj zazdrosny, to tylko ty. Boze chron nas od takich 'przyjaciol'...

Gość jdfsksdnfklwmfkl
no tak, przyszedl i czas na durne podszywy. czy wy nie rozumiecie mojego przeslania? postarajcie sobie wyobrazic, ze wasza przyjaciolka, z ktora utrzymujecie dobry kontakt tak sie zachowuje, wy oczekujecie choc dobrego slowa a tu nic, tak jakby sie wcale nie cieszyla, ze chcecie zamieszkac w tym samym miescie! przeciez ja jej sie nie wpycham w zycie, wynajme mieszkanie z narzeczonym i prowadze swoje, o co wam chodzi? chodzi tylko o reakcje, wsparcie slowem, ech...

Ona jedynie DEKLARUJE, ze cos by tam dla swojej przyjaciolki zrobila. A takie deklaracje sa naprawde niewiele warte.

Gość jdfsksdnfklwmfkl
mi chodzi o to żeby mnie wesprzeć w tej desperacji zawiodłam się okrutnie na tej przyjaciółce i oprócz tego że wysłałam jej kupę zapakowaną w pudełko od drogich kosmetyków pocztą nie mogę się inaczej zemścić!

Gość trzeźwe spojrzenie
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3694911 Po co wkołko zakladasz te same topiki. Ludzie ci mówia co jest nie tak , a ty dalej swoje. Uwarzasz , że wiesz wszystko najlepiej ? To nie pytaj o opinie innych.

Gość jdfsksdnfklwmfkl
chirality, za co wdziecznosc? za to, ze po oznajmieniu, ze wracam do naszego miasta, gdzie spedzilysmy razem 1,5 roku ona zachowuje sie tak, jakby byla to dla niej najwieksza kara na swiecie? w ciagu tych 7 lat, gdy mieszka juz w DE byla u nas wiele razy, zawsze z radoscia ja goscilam, nawet gdy mialam akurat zajecie, jezdzilismy razem w gory,, nad morze, po prostu mialysmy zazyle relacje. a teraz sie czuje troche oszukana. i rozumiem, ze ktos moze mnie nie lubic, ale w takim razie po co udawac przyjaciela na odleglosc?

Gość jdfsksdnfklwmfkl
chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk chirality jeszcze jedna opinia która jest niezgodna z moim zdaniem a wylecisz z forum na zbity pysk

Gość jdfsksdnfklwmfkl
chirality, czy ty nigdy nie mialas gosci? czy dla ciebie tydzien z osoba, ktora znasz pol zycia i ktora traktujesz jak przyjaciela jest katorga? jesli tak, to WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec. ja ja goscilam zawsze, gdy tylko chciala, raz nawet 2 tygodnie, bo nie chciala wrocic do rodzicow bo mieli akurat jakies problemy wiec mieszkala u nas (u mnie i narzeczonego) i nikt jej niczego nie wypomnial, bo to moja przyjaciolka z liceum. dlaczego ona zachwouje sie teraz w ten sposob?

ale przeciez twoja kolezanka nic ci nie wypomina. Przyjmuje cie pod swoj dach. Fakt, nie skacze z tego powodu z radosci pod sufit, ale chyba za duzo od niej wymagasz. Z uporem maniaka powtarzam, ze jakakolwiek pomoc z jej strony nie jest jej obowiazkiem. Wszystko co robi robi w imie waszej przyjazni. Przeciez obcym ludziom by w ten sposb nie pomagala. Rozumiem, ze ci malo, ale mozesz czas zaczac doceniac uczynki innych...

Gość jdfsksdnfklwmfkl
KOBIETY CZY TY CZYTASZ CO JA PISZE CZY TY CZYTASZ RĘCE MI SIĘ TRZĘSĄ TY GŁUPIA KURO DOMOWA TU CHODZI O PRZYJAŹŃ O TROSKĘ WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec. WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyjaciolom i pzred takimi jak ty tzreba sie strzec.WSPOLCZUJE twoim przyja

Gość jdfsksdnfklwmfkl
chirality, ty naprawde nie rozumiesz, smutno mi z twojego powodu bo widac, ze nie mialas nigdy prawdziwych przyjaciol, ktorym otworzylabys drzwi o 2 w nocy i goscila nawet i miesiac bo akurat by tego potrzebowali. nie musiz mi wierzyc w zadne slowo i deklaracje, wisi mi to, ale nie wmawiaj mi prosze, ze jestem gorsza niz jestem. dla przyjaciela robilam/robie/zrobie wszytsko, bo od tego jest przyjazn. i wiem, ze na jej miejscu zachowywalabym sie zupelnie inaczej. jesli sie bowiem przyjacielem nie ejst to po co go udawac?

Gość jdfsksdnfklwmfkl
chirality, cos ucichlas, pewnie ci sie argumenty skonczyly albo mama wylaczyla komputer. no i dobrze, twoje madre rady i tak niczego nie wniosly, oprocz tego, ze wiem teraz, jak zalosna i zawistna osobka jestes:)

Uwazalem temat za zakonczony. Nie wiem, o jakich argumentach mowisz. Przeciez w Twoich postach ich brak. Rozumiem, ze idea tego forum jest taka, ze sobie wzajemnie przyklaskujecie, bez wzgledu na to, jaka jest istota problemu. Cos jak terapia. Za rozczarowanie w tym wzgledzie przeprawsza. Ciao.