Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dumny Chłop

Ale Mało jest Ładnych i Mądrych kobiet

Polecane posty

Gość widocznie musisz być brzydki
ZOSTAŃ GEJEM KUTAFONIE :) BĘDZIESZ SIE PODNIECAŁ SPOCONYMI WLOSKAMI I PASZKAMI TWOICH MĘŻCZYZN:D i serek z chuja ściagał hahahahhahaha

ty płaski ryju

No to Chłopku zapraszam..tylko sięwymocz z 10 min.bym miała pewność ,ze słomy w gaciach nie znajdę..A tak swoją drogą to jakie gatki nosisz?

ty końska spierdolino z genomopatią liczbową, ty rozprukrwiona kurvo córko jeszcze starszej siwej kurvy bez prawa do zycia, ty zajebana w uszy kutasino z ryjem jak tatarskie siodło.

Gość lenka negral
przeoczyłam wpis Ukrainki i tyle, a tu wielkie halo z inteligencją hihi.... umiem przyznać sie do błędu, mój drogi ja nie pracowałam na sali, tylko na bloku operacyjnym, kazdy ma prawo do uprzedzeń i rasizmu a co!! Ty na przykład podjąłeś próbę znienawidzenia kobiet, tylko czy się powiedzie. Trzymam kciuki

najzabawniejsze jest to ze mnie nie nawidzą na tym forum, a w realu rozkraczyłyby sie przedemną bo nawet by nie wiedzialy ze ja to ja, to jest piekne.

zamknij ryj ty stary śmierdzący popizgańcu z mordą jak świńska dupa. Ty pierdolona wymiocino lepiej zamknij ten smierdzący ryj bo jebie z tej twojej zapiźdiałej wiochy az tu . pojeb nad pojebami jestes.

kolega przez parę stron nauczył się tylko liczyć -dzięki wam dziewczyny:D grunt to mieć wysrane na takich facetów jak autor;) a jego wiedza na temat kobiet ogranicza się do obserwacji mamy i siostry;)

"córko jeszcze starszej siwej kurwy" hahahah HAHAH CORKA JEST ZAWSZE MŁODSZA OD MATKI HAHAHAH JAKI GLĄB NIE MOGE :D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D widocznie musisz być brzydki - jest nas dwoje:D ale mozesz się tak podszywać:D dojeb mu jeszcze:D

Dobra. ide sie kapąć w mojej zaje-bistej okragłej 3 tysiące litrowej wannie, zapale do tego dawidofa i będe miał ubaw myśląć jak was tu szlag trafia i jak rozpaczliwie uderzacie swoimi serdelkowatymi paluchami w klawiaturke, bezradnie, jak żółw leżący na skorupie.. PS:KSzałccie sie cip-ki i uczcie sie językow, ja znam 4 dlatego smieje sie z takich jak Agniecha ktore kopiują wyzwiska z internetu, w dodatku z błędami. Dramat. ADIE'U CI-Pki

Bo wiesz Chłopku one lubią takich facetów,ale co najdziwniejsze udają ,że jest inaczej..Babki są popaprane,wiem coś o tym..

jaki gej:D:D zmień orientacje jak tak nas nienawidzisz:D

ale jestes popierdolony żal mi cię:D z kim ty się spotykasz w takim razie??? skoro wszytskie są ochydne i beznadziejne dla ciebie:???? chyba tylko z takimi skoro innej nie masz żal mi cię

dumny chlop... to nie chlop!!! to baba :-D i dlatego sie tak wyzywa ze pewnie paskudna jakas hihi :-) kobietki gora !! pa durny chlopie. heh ;-D