Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dumny Chłop

Ale Mało jest Ładnych i Mądrych kobiet

Polecane posty

Gość Dumny Chlop
Muszę się Wam przynać do jednego . Mam małe problemy psychiczne wywołane 2 letnim związkiem z kozą z która codziennie mnie ruchała. To było niesamowicie przyjemne przeżycie zwłaszcza , że przy niej mogłem też rozwinąć się intelektualnie. Była tak cudowna , że nauczyła mnie nawet swojego języka . Teraz kiedy przechodzę koło farmy sąsiada zawsze becze w jej ulubionym tonie . Czuję wtedy takie podniecienie , że robi mi się morkutko w majtkach. Porywam moją ukochaną kozę alians Julia i uciekamy razem w pobliskie krzaki.

wlosszka22 - mozna mowic co sie mysli, w koncu wolnosc slowa obowiazuje, ale nie trzeba przy tym byc tak wulgarnym, nie trzeba tez obrazac a o tym durny chlop chyba nie wie.. :-0

Gość Dumny Chlop
Muszę się Wam przynać do jednego . Mam małe problemy psychiczne wywołane 2 letnim związkiem z kozą z która codziennie mnie ruchała. To było niesamowicie przyjemne przeżycie zwłaszcza , że przy niej mogłem też rozwinąć się intelektualnie. Była tak cudowna , że nauczyła mnie nawet swojego języka . Teraz kiedy przechodzę koło farmy sąsiada zawsze becze w jej ulubionym tonie . Czuję wtedy takie podniecienie , że robi mi się morkutko w majtkach. Porywam moją ukochaną kozę alians Julia i uciekamy razem w pobliskie krzaki.

Kto się obraża za durne odpowiedzi ma kłopot z samoakceptacją..Więc wyluzuj..to nie msza św...

Gość Dumny Chlop
jak napisałem wcześniej znam 4 języki jednego nauczyła mnie moja Julia koza , następnie nauczyłem się kwiczeć od mojej sąsiadki Józefiny , ona ma taki przestronny chlewik , że słów mi brakuje na jego opisanie. Kwakać nauczyła mnie moja była ta przed kozą miała na imię Honorata , nie zapomnę tego jej dzioba do końca zycia no ale cóż zdradziła mnie z kaczorem Robertem. 4 języka nauczyła mnie moja nauczycielka małpiatka Alojza.

Gość masz rację1111.....
ja pierdziele, ale ten facet jest pojebany:) az milo poczytac ehhe.

Gość Dumny Chlop
Mam jeszcze ochotę pogadać i umówić się na małe co nieco z gorylem Mietkiem....mieszka naprzeciwko. W sumie nigdy nie rozmawialiśmy zbyt duzo ponieważ jestem nieśmiały w stosunku do mężczyzn , jak myślicie zaryzykować? może mu się spodobam ?!

Gość girlllllllllllllllllll

Gość DO DURNEGO CHLOPA
ja mysle stary ze masz niezle kompleksy skoro na forum takie rzeczy piszesz pewnie laski cie nie chca to sie musiales wyzyc!!!!!!!!!!1

Gość Kogoś mi przypominasz...
Znam mężczyznę, który mysli podobnie, oczywiście nie wyraża tego w tak "ostry sposób", ale coś mi się zdaje, że by się podpisał pod wypowiedzią Dumnego Chłopa. U kobiety dla niego najważniejsze jest żeby była zjawiskowo piękna. On sam jest przystojnym facetem, więc nie zamierza pokazywać się z kobietą brzydszą od niego :/ niestety wszystkie panny, z którymi dotąd się spotykał były pustymi lalkami... Skolei jak już poznał interesującą, mądrą dziewczynę, okazywało się, że ona nie pasujeje do jego kanonów piękna :/ i w ten sposób narodziła sie frustracja i niechęć do kobiet... Dumny... pozdrawiam :)

Gość Wlatca Mikrofalowek
tak to jest jak sie facet zapatruje na dupe i cycki. sa wyjatki, jasne, ale 90% super boskich lalek jest niestey glupia i prozna. ot, co.

Gość lenka negral
Chłop to nie brzmi dumnie

Gość królowa krajalnic
a raczej durnie

Gość Wlatca Mikrofalowek
dumny facet poszedles marszczyc freda nad wycinkiem dody z gazety? ty pogardzaczu kobietami? chyba ze marszczysz na widok psa sasiada.

Kurna Dumny Chłop, ubawiłem sie jak rzadko kiedy.. poprawiłeś mi humor! Dzięki! Nie żałuję tych pary sekund marnowany na kafe, odprężyłem się! dzięki! .. I pozdrawiam znajomi..

Gość a podszywała się srylda ze swo
im stałym repertuarem. Ona zawsze o małpach, ale gdzieś czytałam dwie opinie. Jedna-że sama jest małpą, druga-że ma tak ograniczone słownictwo i tylko o małpach i pedałach potrafi mówić

A gdzie ten Dumny Chłop który mnie tak rozbawił? Nie czas na buraki..

Gość Dumny Chłop powiedział całą
prawdę o kobietach, ale śmieszne to nie jest. To przykre, że kobiety są tak próżne i beznadziejnie głupie, a jeśli już popatrzy się na te, które malują się w samochodzi w oczekiwaniu na zielone światło, równouprawnienie to obraza dla mężczyzn.

Gość cannibal2008
hej Dumny wyłaź! To ja lenka negral. Wczoraj z kolezankami byłysmy w wyjątkowo dobrych humorkach i sobie troszke pokrólowałeś, ale od dziś koniec z tym. Nie spałysmy całą noc i doszlifowałysmy swoje 5 języków obcych. Ja nauczę Cię piątego, poza tym poznasz niedługo pogańskie rytuały na swojej skórze i nie będzie to miłe!! Utworzę też w wyjątkowych okolicznościach Dekalog tylko do uzytku dla Ciebie i dostosowany do Ciebie Piękny Złamasie. Rzezi nie będzie końca...

Nooo... Dumny Chłop... cipki czekają na Ciebie.. chcą sie rozprawić.. podtrzymaj honor męski!

Gość cannibal2008
no Mistrzu chyba się nie boisz?

Gość wiecznie anpadanaaaa
ni9e dramatyzuj pedałku

Gość cannibal2008
no nic , damy mu trochę czasu niechaj scenariusz sobie napisze

Gość wkoorwiona na maxa

Gość ijaija
Chłop zywemu nie przepusci ,a Dumny to nawet kozie i gorylowi ,a co z jezem?