Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia3344

Uciekł z wojska....

Polecane posty

Gość kasia3344

Proszę o pomoc i rade. Mój znajomy odywal w zasadnicza slużba wojskową , zostało już mu tylko 6tyg do końca. Miał bardzo dobra opinie w wojsku i mial zostać na żołnierza zawodowego. Jednak w trakcie pelnienia służby ociekł(zlożyło sie na to kilka spraw-głownym był konflikt z przełożonym). Wyszedł z jednostki z zamiarem powrotu w ciagu pól godziny, jednak w tym czasie został wylegitymowany przez żandarmercie wojskowa i aresztowany. Został mu postawiony zarzut ucieczki w trakcie pełnienia służby... Jeśli tego by było mało to czekajac na przesluchanie tym razem rzeczywiscie uciekł. Chce mu pomóc jak z tego można sie wyplątać. Wiem że za ucieczke grozi wiezienie ale co można zrobić zeby sie z tego jakoś wyplątac. Sytuacja wg mnie jest beznadziejna i zostaje tylko ukrywanie sie ale ile można tak życ???? Prosze o rade.

Mój kuzyn zrobił dokładnie to samo.:O Po wielu trudach udało się ciotce go wyplątać z tego.Nie pytaj jak,bo tu nie napiszę. Powiem tak: postawią mu zarzut dezercji,a to brzydko pachnie.:(

Gość kasia3344
czyli jest jakaś szansa... tylko jak???? tu jest problem...

Gość do pierdla pójdzie na 3 miesią
ce a może na 6... :(

Napiszę krótko:znajomości i kupa kasy.:P Zresztą,to było pare lat temu.Nie wiem,czy obecnie by to przeszło. Piszesz,ze miał konflikty z przełożonym......Tu może byc jakaś linia obrony......... Niepotrzebnie drugi raz nawiał.:( To był błąd!

Gość magdaaaaa
Z tego co sie orientuej to grozi kilka lat za coś takiego. nie wiem dokładnie...brudna sprawa