Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shoooooow

Nowy reality show.

Polecane posty

Gość Shoooooow

Mam wymyślić nowy reality show,, jednak kompletnie brak mi koncepcji. Moze macie jakies pomysły na temat i zasady takiego show?

Gość Wielki Cyc
bohaterki: chorobliwe otyłe kobiety, sponsor: producent mortadeli i leków antydepresyjnych

Gość aaaaaaaaaaaaaajjjjjj
inteligenci i głuptaki :) czyli np zamykasz stado informatyków z laskami typu barbie (fizycznie i psychicznie) albo odwrotnie jakies fizyczki kwantowe z modelami w podróbach Armaniego i D&G. Fajne by było...

Gość Shoooooow
Teamt odchudzania juz chyba gdzies był wykorzystany. Pomysł ajjjjjj podoba mi sie.

Gość .......................+++++..
anorektyczki, bulimiczki to by bylo ciekawe do obserwowania inny pomysl osoby uzaleznione od sexu zamknac w programie :D wersja dla doroslych albo ogolnie osoby z nerwicą natręctw..

Gość zamykasz w klatce
jarka-84, ksenofaryne, delicious, andrzeja z aleksandrowa, pozdro600 i jeszcze paru dziwaków z kafe i masz całą menażerie czyli reality typu "znajomi z forum"

w usa jest taki program beauty and the geek, nie wiem, czy nie trzebaby myslec o prawach autorskich .....

aaaaaaaaaaaaaajjjjjj, było kiedyś coś takiego - seksowne laseczki i inteligenci:) A swoją drogą kiedyś oglądałam program typu "ukryta kamera". Ochotnikom, którzy się zgłosili do nowego reality show, powiedziano, że będą musieli dopuścić się kanibalizmu. Tylko jedna osoba zrezygnowała, reszta zeżarła to, co im podano, myśląc że to naprawdę ludzkie mięso:o

Gość .......................+++++..
ciekawe by tez bylo zamknac osoby bardzo inteligentne ktory swietnie radza sobie w zyciu...ktore wysoko zaszly..wizjonerzy.. :P tez by bylo fajne albo osoby ktore maja inteligencje ZNACZNIE ponizej przecietnej

Gość Shoooooow
Zamykasz w klatce ----- wyborny pomysł :D

jest duzo pierdol... 1.laski zamykane sa w luksusowym domu i maja ze soba rywalizowac o wzgledy bogatego kawalera, ktory na koncu okazuje sie hydraulikiem z hebzi dolnej 2. odchudzanie gwiazd.... ktora druzyna wiecej schudnie ta wygrywa kolacje :)

Gość Shoooooow
Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Po dłuższym namysle wbiore jeden pomysł :)

Gość irakijczyk
zamykasz w domu kafeteriuszy myrevina, pijawke, mrk, jarka-84, uk subsa, ksenofaryne, pedra, andrzeja marude z bilgoraja, oranzadke i obserwujesz kto z kim a kto przeciwk komu hahahahahhahahah:D sama bym chetnie poogladala takie szol:P:P:P reality show kafeteria:D:D:D:D

a po co ich w domu zamykac...wystarczy , ze tak jak teraz bede przed kompami siedziec :) i zabawa murowana :)

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://yee.pl