Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość new born virgin

DZIEWCZYNY!!! ILE RAZY TRACIŁYŚCIE DZIEWICTWO??

Polecane posty

Gość new born virgin

Temacik kontrowersyjny i zaraz zaleje nas masa oburzonych panów... ale co tam... :P Ja wczoraj miałam swój drugi pierwszy raz. ;) Ostatni dzień okresu więc qutasek był troszke zaplamiony krwią, spęłam się jak wchodził więc miał troche trudnosci i pokrzywiłam się z "bólu"... Dumny był jak paw, że mnie rozdziwiczył. :)

Gość zart czy coooo
yyyyy zartujesz??

Gość new born virgin
Czemu odrazu żartuję... Teraz co drugi facet ma nasrane w głowie na punkcie dziewictwa. Wystraczy poczytac to forum. Sami się szlajalą i qrwią a od kobiaty wymagają śnieżnowbiałej czytstości. Miałam wcześniej jednego partnera. Wydawało się, że będzie to wspaniały, powazny związek ale się Pan rozmyslił po roku jak jego EX wróciła z USA... Teraz poznałam fajnego chłopaka i On od początku gadał, że chciałby dziewicę... więc mu się nie przyznałam do - minimalnego bo minimalanego ale jednak jakiegoś - doświadczenia. Chciał dziwiecy to ja dostał. Wilk syty i owca cała. :P

Gość ino raz
choć jak nie kochaliśmy się z facetem przez pół roku, bo nie brałam tabsow, to potem było tak jakbyśmy zaczynali od początku...

Gość glupia klamczucha
precz z takimi dziwkami jak ty, co klamia

Gość ino raz
W sumie czasami oznak utraty dziewictwa nie ma. Ze mną tak właśnie było. ani nie bolało, ani nie krwawiłam. Gdyby mój facet naprawdę nie wiedział, że jestem dziewicą, to mógłby nie uwierzyć

Gość ino raz
...a ile razy faceci kłamią? A u nich się raczej nie rozpozna, bo po czym?