Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzowaznepytanie

GINEKOLOG - prywatny!

Polecane posty

Gość bardzowaznepytanie

mam pytanie, niedlugo bedzie moja pierwsza wizyta u ginekologa /18 lat/ chce isc do prywaciarza i w ziwazku z tym mam pytanie, czy jesli w katalogu uslug ginekologicznych jest napisane obok GABINET to czy jest to prywatny ginekolog? i do jakiego sie udac? (napisane jest tak np. ginekolog poloznik, ginekolog dziewczecy. itd....) bardzo prosze o udzielenie rady!

Gość bardzowaznepytanie
niech mi ktoś odpowie, to dla mnie wazne :(

Idź do ginekologa, może być ginekolog-położnik, jak jest napisane gabinet to najczęściej prywatny, w przychodni też płacisz tyle samo, zadzwoń to dowiesz się wszystkiego. I nic się nie bój. A najlepiej popytaj koleżanki o nazwiska, bo ważne jest, żeby lekarz był też miły i delikatny.

Gość bardzowaznepytanie
dzięki wielkie za odpowiedź! :*

Gość pytanieeeee
MAM DO WAS PYTANIE BO CHODZE DO GINEKOLOGA PRYWATNIE I CZY JESLI ON DALBY MI SKIEROWANI NP NA BADANIE KRWI TO CZY ZROBIA MI JE W LABOLATORIUM ZA DARMO????????????????????CZY BEDE I TAK MUSIALA ZAPLACIC?

Gość jaaaaaaa......
do pytanieeee - zalezy jak ginekolog Ci to skierowanie wypisze! ja chodziłam prywatnie do takiego, który skierowania na badania wypisywał mi na druczku szpitalnym, znaczy takim jak dawał kobietą, które chodizły do niego do przychodni państwowo i nic nie płacilam!

Gość ucinamy
zapytaj sie lekarza, chociaz wydaje mi sie ze to wyjdzie przy placeniu gin za wizyte, jezeli na zwykla bierze powiedzmy 50 zl a nagle mowi ci ze musisz zrobic te badania i te i policzy coi 100 to znaczy ze tamte 50 bylo za badania z gory u niego a same badania robisz bez placenia

Gość pytanieeeee
no bo chodzi mi o takie badanie krwi, no to on wiadomo ze mi nie pobierze:) tylko wlasnie zalezy pewnie jak bedzie wygladal druczek na ktorym wypisze to skierowanie:(

pytanieeeee ---> Dostałam skierowanie na badanie krwi pod kątem doboru tabletek anty i płaciłam w przychodni 12 zł.