Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Aleksandrowa

Najgorsze są noce..

Polecane posty

ciezko jest żyć ze swiadomością ze jest się zupełnie samemu na Świecie ,że nikogo nie obchodzi jak minął dzień,jak idą Twoje sprawy,jak się czujesz. Smutno pic jest kawę rano i wieczorem samotnie.Całe swoje zycie czekałam na miłość, chciałem ją ofiarować ale nikt jej nie chciał ode mnie.W pracy w Anglii było mi troche łatwiej bo przez wiele godzin mogłem próbować zapomniec o tęsknocie za ciepłm dotykiem szczęsciem.można było się rzucić w wir zajęc i zapomniec na chwilę o tym Po pracy nadchodził wieczór, ta pora gdy to było szczególnie dojmujace:widok zakochanych par spacerujących po miescie,widok świata do którego nie miało się wstepu.Świata ocałunków,przytulenia,dobrego słowa,wsparcia, świata w którym zawsze chciałem być.za który oddałbym wszystko.za ta niewyobrażalną rozkosz bycia kochanym. Często wracając do domu myśłąme sobie ze moze jest gdzies ktoś kogo spotkam z kim będę szczęsliwy..patrzyłem na domy w których paliło się światło,domy w których była miłośc. Najgorsza była jednak noc, pusty,szary pokój,a z nocą przychodził lęk przed samotnością i tęsknota za miłością,za trzymaniem się za rękę,za pocałunkami, za czułymi słowami,potem się gadało z samym sobą, analizowało się błędy,próby..i ta swiadomość że jest się nikomu niepotrzebnym Kiedy przychodził sen możan było wreszcie pomarzyć o byciu kimś ważnym,uwielbianym

Gość woooooowww
no ja nie dowierzam że facet tak czuje.... mój tez tak mówił jak mnie wyrywał, potem okazało się że nie tylko mnie:) no ale na poważnie, jestes sam ? czy masz Kogoś tyle, że jest daleko???

Gość ona4343434333
no to jak minął Ci dzień?

Gość Siera
Andrzej, moze chciał byś (nie zobowiazujaco) porozmawiac? moze przez @ albo gg ... ? Służe pomoca :))

Gość woooooowww
długo masz takie odczucia???? próbowałeś zmienić ten stan rzeczy??? np poznając kobietę/y?

Nieraz próbowałem jestem człowiekiem otwartym nie boje się podejść i zagadać. Ale dziewczyny zawsze twieerdziły ze jestem brzydkim facetem a skoro jest tylu przystojnych to maja wybór nie mam gg.

Gość Siera
nie w tym rzecz czy masz gg, tylko czy chcesz pogadać.. ?

Gość Zakochana szamanka
Andrzej masz bardzo ladne imie (takie jak moj ukochany) a ludzie z taki ladnym imieniem na pewno tez maja w sobie cos fajnego. moze musisz po prostu sie bardziej otworzyc, nastawic sie ogolnie na znajomosci i w koncu kogos znajdziesz. Mysl o sobie w kategoriach pozytywnych i wydobadz z siebie najbardziej pozytywne cechy.

Gość woooooowww
brzydkim?????? to znaczy???? wiesz.... kobiety gadaja z brzydkimi, częściej nawet niż z tymi przystojniakami...trochę Ci nie wierzę

Gość Zakochana szamanka
No wlasnie...uroda to rzecz wzgledna i wlasnie tez slyszalam ze kobiety czesciej wola tych brzydszych bo maja w sobie cos bardziej meskiego.

Gość Ulkamiś
długo jestes taki samotny????

tak, jestes taki samotny i zrozpaczny, tak Cię boli, że nie ma kto zpytac o Twje sprawy, a jak dziewczyna Ci proponuje, żebyście pogadali na gg, to odpisujesz, że nie masz gg. No nie, załamka :O wiesz, ile trwa zalożenie gg??? W porywach 5 minut - dla chcącego nic trudnego. Widocznie nie do końca taki stęskniony rozmowy i kontaktów jesteś

Gość Andrzeju
przecież kiedyś podawałeś swoje gg:o

Gość woooooowww
łoj cos mis sie wydaje, że poprostu chwila zastanowienia się nad swoim życiem, przyszła w tej chwili własnie:) ...może tak czujesz nie zaprzeczam, ale myślę się że jutro Twój dzień bedzie wyglądał całkiem inaczej:)

przepraszam, tak szybko wpisywałam nick, ze pomionęłam 2literki :P Oczywiscie te podpisane "siera" sa moje. i podtrzymuje propozycje rozmowy ;) lubie rozmawiac z ludźmi.. i ich słuchac (podobno potrafię..) I nie upieam sie przy gg, mam maila, skype.. nie zmuszam jednak, jezeli nie chcesz - ok ;]

Gość umberto...
skierka warto Cię poznać?;)

Czy warto.. ? Przekonaj się... ;) Andrzej - juz się odzywam.

Gość umberto...
wolisz na gg czy maila? ;)

Miałam ojca alkoholika. A wczoraj jeszcze zmarła ci świnka morska. Każdy powód jest dobry,żeby się poużalać nad sobą, nie? Dziwisz się, że ludzie od ciebie stronią??? Bo ja się nie dziwię.

Gość umberto...
8742260