Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Aleksandrowa

Najgorsze są noce..

Polecane posty

Powiem wam, że zawsze starałem się być twardym facetem, wiecie w stylu \"jeśli nie ta, to będzie następna\", ale ostatnio też popadłem w taki pesymizm. Pewnie, nie ma się co załamywać, ale z drugiej strony ile można grać i nie być sobą, ile można udawać \"luzaka\". W zeszły weekend byłem na randce z fantastyczną dziewczyną, po prostu się w niej zauroczyłem, wydawało mi się że odżywam, bo randka była naprawdę udana. No i co się okazało... ona milczy, nie odpowiada na moje smsy, nie odbiera telefonu. A naprawdę pokazałem się z dobrej, radosnej strony. I po czymś takim człowiek traci ochotę na wychodzenie z domu i poznawanie innych kobiet.

ja sie nie zabije z powodu braku milości, wiem,że los zrobi to za mnie predzej czy pozniej, zostalo mi jesczze z 5 lat życia

Gość Zakochana Szamanka
Jezeli wy sie pokazujecie od tak negatywnej i prztlaczajacej strony to nic dziwnego ze dziewczyny zwiewaja. ile mozna wytrzymac z takim pesymista.

powiedzialem, nie zabije sie z tego powodu..mam jeszcze kilka , dosłownie kilka pozytywnych aspektów wmoim życiu, ktore mnie przy nim trzymaja..jednak w środku czuje sie wewnetrznie wypalony, niespełniony i bardzo samotny... naprawde gdy jest sie usmiechnietym wesolym mna spotkaniu z dziewczyna..a ta na odchodne pisze esa tylko sie we mnie nie zakochuj !!! to zalamac sie można..jak tu wierzyć w milosc, no jak..a ja jechalem jak ten imbecyl 250 km na spotkanie miesiac temu...moze za mlody d;la niej bylem nie wiem, ale...wiem,że ten ból mnie zabije najpierw psychicznie a poptem fizycznie..to nie ja sie zabije, tylko ból zabije moja dusze a potem mnie

Gość a ile ty masz lat

Gość omg co za sądna... noc
chłopaki głowy do góry :) nie smęcić tylko żartować, anegnotkami sypać, odstresowywać dziewczyny, zdradzać męski spoób widzenia swita, niech ten Wasz skrywany humor wreszcie się objawi ;)